Extra hatékonyság- sportolással egybekötött vákumterápia

Hypoxi trainer nem divat, hanem nagyszerű találmány, ami a női test felépítésére alapozott, és sportolással egybekötött (cellulit) vákumterápia. AHypoxi edzés sokkal több, háromszor hatékonyabb egy cardio, vagy aerobik edzésnél. 


Ezért jól bevethető kúra a fogyni vágyó és cellulittól szabadulni akaró hölgyeknél.

 

 

Hála a sporttudományok doktorának, kidolgozta nekünk a Hypoxi trainer gépet, amely minden idők leghatásosabb zsírégető- és cellulitterápiája lett, és éppen az alkatilag meghatározott makacs zsírpárnáktól szabadít meg.

Hypoxi trainer egy vákuumkamrába rejtett kerékpár, ahol a zsírégető edzést biciklizéssel kell végezni, és közben alacsony nyomású vákuum hat a perifériás területekre, amely lehetővé teszi ezen testrészek, szövetek jobb vérellátását, méregtelenítését, salaktalanítását, és ezáltal a zsírsejtek méreteinek csökkentését is.

Hypoxi trainer segítségével a zsírégetőedzés és vákuumhatás egyidőben fejti ki a hatást, a bőr felső rétegeibe szállítva vért, amit sportolás során sem ér el a szervezet (ott rögtön az izomzatnál koncentrálódik a vér).
  HypoxiTrainer, hypoxitraining

A vendég 30 percig biciklizik közepes intenzitás mellett, miközben javul szívműködése, fizikai teljesítőképessége, állóképessége is (pulzusmérővel követjük, hogy zsírégető szakaszban történjen a hypoxiedzés természetesen életkornak megfelelően.

 

A zsírégetés a Hypoxiedzés 3. percétől bekövetkezik, ezért elég a 30 perc biciklizés. (Cardio edzésnél a zsírégetés csak a 20. perc után következik be.)

 

A következetes Hypoxiterápiával és a diéta betartásával 1 bérlet (10 alkalom) alatt 1 ruhaméret-csökkenésnek megfelelő fogyást lehet elérni. 

 

A bőr feszesebb, simább, egyenletesebb lesz, amit már az 5-6. alkalomnál lehet tapasztalni.

 

Hypoxi tréning: 3.000ft/ alkalom.

Alap Hypoxi: 10 alkalmas bérlet ára: 20.000ft.

 

Jelentkezz be online itt:

http://www.bwnet.hu/szolgaltato/Hypoxi_Trener/Lady_Fitt_Plusz_Studio?b=1

 

BWNet Magyarország