Enzimes szőrtelenítés

Ragaszkodsz a gyantázáshoz, mégis tartósabb eredményet szeretnél?

 

Ezt a kétfázisú rendszert azoknak ajánljuk, akik nem tudják igénybe venni az IPL tartós szőrtelenítési módszer valamilyen oknál fogva. Sikeres és tartós eredmény érdekében a teljes kúrát végig kell vinni, így a teljes szőrnövekedési fázist lefedjük. Ahhoz, hogy az optimális eredményt elérjük minimum 12 kezelésre van szükség, melyet 2-6 hetente végezzünk el, természetesen ez függ az egyéni adottságoktól és az elfogadható eredmény megítélésétől.


Azért, hogy a kezelés láthatóan eredményes legyen, minimum 6 kezelést ajánlunk.
3-5 kezelés után láthatóan csökkeni a szőr mennyisége, viszont ennek mértéke függ az egyén genetikájától, ezért a szükséges kezelés mennyisége egyénenként változhat.

 

Az eredményeket az egyéni adottságok és hormonális változások befolyásolhatják. Néhány esetben a vendég átmenetileg azt érzékelheti, hogy fokozódik a szőrnövekedése az első kezelések után, mivel a teste így reagál az enzimatikus kezelésekre.

 

A szőrnövekedés mértékét számos tényező és hormon befolymásolja, ilyen például a terhesség, gyógyszeres kezelések, stressz, a klimaváltozás, mindezek kihatással lehetnek a kezelés menetére és hatékonyságára.
 

Az enzimes szőrtelenítő kezelés menete

4 lépésből tevődik össze:

 

Most 20% kedvezménnyel veheted igénybe a szolgáltatást a Krystina Teljességkozmetikában. Jelentkezz be ONLINE már most:

http://www.bwnet.hu/szolgaltato/Arvai_Krisztina/Krystina_Teljesseg_Kozmetika

 

BWNet Magyarország