Egy sikeres nő története

Interjú Szabóné Bácsalmási Mariannal, a toxSKINCARE marketingesével.

<p>Interjú Szabóné Bácsalmási Mariannal, a toxSKINCARE marketingesével.</p>

Hogyan kerültél kapcsolatba a szépségápolás világával?

Végzettségem szerint fittnes szakedző, személyi tréner és életmód tanácsadó vagyok. Több, mint 10 évig dolgoztam a szakmámban, közben rengeteg érdekes emberrel találkoztam itthon és külföldön egyaránt. Az anyatejjel szívtam magamba az offline és online marketinget, édesapám a terület elismert szakembere. Lassan két éve dolgozom a férjem családi vállalkozásában, azóta csak a marketingnek „élek”.  A cégen belül  hozzám tartozik minden, ami web fejlesztéssel, grafikai munkákkal, új anyagbeszerzéssel, és a saját márka brandhez kötődő munkákkal  kapcsolatos. Jelenleg 3 fő saját brandet képviselek: Szabó Imre Szalonok, Deynique Cosmetics, és a toxSKINCARE. 

 

Mitől másak a Szabó Imre Szalonok?

Azért egyedülállóak, mert több mint 30 éve képviselik ugyanazt a minőséget, és képesek voltak mindent túlélni, és mindig megújulni. Szalonjaink a tradicionális értékeket összefogják a legújabb trendekkel. Egy mai napig aktív mesterfodrásznak és üzletembernek Szabó Imrének, és szintén aktív mesterkozmetikus, és üzletasszony feleségének Szabó Évának köszönhetően. Nálunk a mai napig a vendég elégedettsége a legfontosabb, és garanciát vállalunk a munkánk minőségéért. 2011 vége óta óriási innváció volt szalonjainkban, mindkét szalonunkat felújítottuk.

 

Milyen szolgáltatásokat lehet igénybe venni a szalonokban?

Speciális szolgáltatásaink a Kerastase hajregeneráló kúrák és kezelések, melyek minden haj és fejbőr problémára megoldást nyújtanak, Brasil Cacau tartós hajkiegyenesítés, Inoa ammónia mentes hajfestések, hőillesztéses hajhosszabbítás és hajdúsítás tartozik a repertoárunkba. Szalonjainkban kozmetikáink is megújultak, beruháztunk új elektrokozmetikai  gépekre, és bővítettük a kozmetikai kezelések listáját. Kozmetikai szalonjaink Deynique, toxSKINCARE és Karaja referencia szalonok. Szakembereink állandó továbbképzésre járnak mind a fodrászat, mind pedig a kozmetika és  a kéz és lábápolás területén. Kéz és lábápoló stúdiónk szintén egyedülálló, talán az országban elsőként vezettük be biomanikűr és biopedikűr szolgáltatásainkat, melyeket kizárólag bio és organikus kozmetikumokkal  végzünk.

 

Hol találkoztál először a toxSKINCARE termékekkel?

A toxSKNCARE kozmetikai családdal 2005-ben találkoztam először. Szabó Évát kereste meg egy német cég a magyarországi forgalmazással. Valójában akkor még mindenki furcsán nézett, amikor az Argirelin-ról vagy  a hyaluronsav jelentőségéről beszéltünk. A bőrgyógyászok is vitatták hatékonyságukat, mára ez a múlté. A legnagyobb sikert az esztétikai és bőrgyógyászati rendelők körében értük el először itthon. A német anyacég Japánban terjeszkedett az elmúlt néhány évben, ami talán legnagyobb elismerés, hiszen a japán nők híresen igényesek.

 

Mitől más ez a brand?

A toxSKINCARE  különlegessége abban rejlik, hogy elsőként használta az Argireline hatóanyagot, és elsőként fejlesztette ki ezt a hatóanyag bombát, melyet mikromolekuláris technológiával gyártanak, így fokozza tovább a hatóanyagok   beépülését. A mai kozmetikai piacon már mindenki a méreg és kemikália mentes kozmetikumokat keresi. A toxSKINCARE több mint 10 éve  Peg mentes, ásványi olaj mentes, kémiai konzerváló anyag mentes, és bőrgyógyászatilag tesztelt kozmetikumokat gyárt.Jelenleg is sok budapesti és vidéki kozmetikában  megtalálható toxSKINCARE kozmetikai családunk. Az anti-aging kezelésekhez előszeretettel használják, és az otthoni bőrápolásra is ajánlják. A kozmetikumok hatékonysága már néhány hét használat után érezhető. A botox injekcióval ellentétben nem bénítják, hanem ellazítják arc és dekoltázs izmait, ezáltal teljesen biztonságos, a művi hatás kizárt.

BWNet Magyarország