Egy merész lépés, egy sikeres karrier

Egy szalon sikere leginkább az ott dolgozó szakembereken múlik, hiszen ők azok, akik tudásukkal, személyiségükkel magukhoz kötik a vendéget. Ezért nagyon fontos, hogy a kiválasztott fodrászt minél jobban megismerje a vevő. A Szabó Imre szalonok már több hónapja csatlakoztak a bwnet.hu rendszeréhez. Következő interjúnkkal azoknak szeretnénk segíteni, akiknek még nincs kedvenc „szabóimrés” fodrászuk. Ismerkedjetek meg Murányi Ágival, a pesti Szabó Imre szalon elragadó fodrászával.

<p><span>Egy szalon sikere leginkább az ott dolgozó szakembereken múlik, hiszen ők azok, akik tudásukkal, személyiségükkel magukhoz kötik a vendéget. Ezért nagyon fontos, hogy a kiválasztott fodrászt minél jobban megismerje a vevő. A Szabó Imre szalonok már több hónapja csatlakoztak a </span><a href=bwnet.hu rendszeréhez. Következő interjúnkkal azoknak szeretnénk segíteni, akiknek még nincs kedvenc „szabóimrés” fodrászuk. Ismerkedjetek meg Murányi Ágival, a pesti Szabó Imre szalon elragadó fodrászával.

"/>

Hogyan lettél fodrász? Mióta dolgozol a szakmában?

Hat évvel ezelőtt, GYES után úgy éreztem váltanom kell. A fodrászat régi vágyam volt, így úgy gondoltam, ez a legalkalmasabb időpont arra, hogy belevágjak.

 

Hogyan és mikor kerültél a Szabó Imre szalonba?

Olyan szerencsés vagyok, hogy az iskolából rögtön a Szabó Imre szalonba kerültem gyakorlatra, így amióta kiléptem az iskolapadból itt dolgozom. Nagyon szeretem a főnök úr szakmai hozzáállását, a mai napig nagy gondot fordít a fodrászok képzésére és az új divatirányzatok megismerésére. Még mindig rengeteget tanulunk tőle.

 

Mi az erősséged?

Szeretek mindenféle típusú haját vágni, ám mielőtt nekilátok, mindenképp elbeszélgetek a vendégemmel, így mindenkinek a személyiségéhez leginkább illő frizurát tudom elkészíteni. Akkor vagyok a legelégedettebb magammal, ha a vendég visszatér.

 

Milyen a fodrászcsapat a pesti szalonban?

Nagyon jó közösség alakult ki az elmúlt évek alatt, nem csak munkatársak, hanem barátok is vagyunk. A főnök úr szakmai munkáját nagyon jól egészíti ki Robi, a fia és az ő felesége, Mariann üzleti szervező és marketing tevékenysége. Így nekünk tényleg csak a vendégekkel és a frizurákkal kell foglalkoznunk.

 

Szoktál versenyekre, továbbképzésekre járni?

Rendszeresen járok L’Oréal tanfolyamokra, bemutatókra. Itt mindig tanulok valami újat és találkozhatok a szakma hazai és külföldi képviselőivel is. Az újdonságok megismerésén túl inspirációnak is kiválóak ezek az alkalmak, mindig új ötletekkel térek vissza a munkába.

 

Mely szolgáltatást ajánlanád most vendégeidnek?

Azt gondolom, hogy semmiképp sem érdemes kihagyni a "Legyél Te is stílusos" programunkat.

Most 5990ft-ért egy kiemelt csomagot vehetnek igénybe vendégeink. Amit kapnak:

 

-hajstílus tanácsadás 
-Kerastase luxus hajregeneráló kezelés
-a 2014-es trendek szerinti hajvágás
-Karaja nappali smink
-fotó Rólad érkezéskor és távozáskor 

 

Ez lehetőség csak január hónapban vehető igénybe, így nem érdemes habozni!

Jelentkezz be már most: http://www.bwnet.hu/szalon/Szabo_Imre_Hair_Beauty_Pest_/

 

BWNet Magyarország