Egy jó fodrász tudja

Mi a szépség titka? Van, aki szerint az igaz szépség belülről fakad és van, aki szerint megéri százezreket költeni külsőnkre, hiszen a lényeg a csomagoláson van.

 

 

Akárhogy is, az, hogy a külsőnkkel való foglalkozás nem elhanyagolható, elvitathatatlan. Fontos, hogy megfelelő szakember kezei közé kerüljünk, legyen szó bármilyen szépészeti beavatkozásról.

 

Ha egy nő életének lezárul egy szakasza, eszeveszett módon rohan fodrászához, hogy valami merőben új hajat komponáljon neki, így ő főnixmadárként új életre kelhet. De a férfihajakkal mi a helyzet? Manapság egyre több férfi érzi úgy, hogy a szépségápolás nem csak a nők privilégiuma. Egymásból inspirálódik a két nem, hiszen a nők ( mint divatban, mint az élet más területein ) egyre srácosabbak és az erősebb nem is kezd külsejében egy feminimebb vonalat követni.

 

Legjobb kezdete a megújulásnak, ha a hajon változtatunk először. Egy új frizura teljesen más karaktert képes adni az arcnak, így akár úgy is érezhetjük, hogy egy vadonat új ember néz ránk vissza a tükörből. Ahhoz, hogy az eredmény tényleg öröm könnyeket csaljon a szemünkbe és ne keserves sírás legyen a hajvágás végén, jó szakembert kell választani. Nekem sok rettenetes frizura és bosszankodás lett az ára, hogy megtaláljam  azt az embert, akihez hű maradok és havonta egyszer elzarándokolok hozzá.

  

Nézelődjetek az oldalunkon, ahol szintén szépülni vágyók ajánlják kedvenc szalonjukat, vagy favorizált fodrászukat. Ha megvan, hogy hol és kinek a kezei alatt szeretnél egy új, varázslatos külsőt készíttetni, gyorsan jelentkezz be online. Kiválaszthatod a neked megfelelő stílusú-árú szalonokat, így sok időt spórolhatsz meg.

 

A keresést elindíthatod a főoldalon, ahol város/kerület alapján böngészhetsz. Vagy megnézheted az időponttal rendelkező fodrászokat is.

 

Jó szépülést! :)

Mendler A. 

 

BWNet Magyarország