Egy hely, ahol az orvoslás hivatás

Bemutatjuk a Fabian Medical & Anti-Aging klinikát


 


Komplex szakorvoslás mellett, új trendek és módszerek az orvoslásban, hazai és nemzetközi szinten elismert orvosgárda, high-tech eszközpark, nemzetközi tudományos háttér jellemzik a Fabian Medical & Anti Aging klinikát, melynek vezetőjével, dr. Fábián Emíliával beszélgettünk.

<p>Bemutatjuk a Fabian Medical & Anti-Aging klinikát</p><br />
<p> </p><br />
<p>Komplex szakorvoslás mellett, új trendek és módszerek az orvoslásban, hazai és nemzetközi szinten elismert orvosgárda, high-tech eszközpark, nemzetközi tudományos háttér jellemzik a Fabian Medical & Anti Aging klinikát, melynek vezetőjével, dr. Fábián Emíliával beszélgettünk.</p>

Hol található a magánklinika?

A több mint 600 nm területű magánklinika Buda zöldövezeti részén a MOM Park Bevásárlóközpont II. emeletén található.

 

Hogyan bővültek a szolgáltatások, mely a legkeresettebb?

Felmérve a páciensek igényeit, a klinika ma már komplex szolgáltatási profillal rendelkezik, elérhető a szakorvoslás teljes palettája a szakrendelésektől a diagnosztikán át a műtétekig. Egyedi specialitása az anti-aging medicina, egy új orvosi szakág, amely által elérhető a belső és külső megújítás, fiatalítás. Egyedisége miatt ez a magánklinika legkeresettebb szolgáltatása. Minél hamarabb kezd el valaki törődni az egészsége, fizikai és szellemi fittsége szinten tartásával, annál jobbak a hosszú távú eredmények.

 

Mi a küldetésük?

Figyelmes, precíz, szakszerű és személyre szabott hozzáállás minden pácienshez. Professzionális orvoslás, amely nemcsak a betegség tüneteit kezeli, nemcsak egy betegségre összpontosít, hanem komplexen közelít a páciens problémáihoz, betegségeihez, és természetesen nagy hangsúlyt fektet a megelőzésre.

 

A klinika kiemelt küldetése az anti-aging, vagyis öregedést lassító medicina bevezetése és ismertségének bővítése a magyar nők és férfiak körében.

 

Mik a tapasztalatok, mennyire bátrak a magyarok, ha fiatalító kezelésekről van szó? 

Tapasztalataink szerint a magyar emberek tájékozottak és örömmel fogadják ezt a  már Magyarországon is elérhető orvoslást. Pácienseink egy része korábban az USA-ba utazott anti-aging medicinában képzett orvosokhoz tanácsért és segítségért, ők, érhető módon ennek a módszertannak a tapasztalt hírnökei.

 

Férfiak közül is kerülnek ki vendégek?

Nők és férfiak egyaránt igénylik a 40-es évektől jellemzően mindenkinél megjelenő belső és külső hanyatlás orvoslását. Már ebben a korban célszerű igénybe venni a Fabian Medical & Anti-Aging klinikán az anti-aging medicina kezelések által nyújtott lehetőségeket. Ezek a terápiák a korral kialakuló funkciózavarok, hiányállapotok és betegségek korai megelőzésére, diagnosztikájára és kezelésére irányulnak. A komplex bioazonos hormonokból, antioxidánsokból álló kezelés optimalizálja a belső folyamatokat, ez által javítva a külső megjelenést. Az intravénás oxigenizáló kezelések nagyfokú energiaszint emelkedést eredményeznek.

 

A belső egészség megőrzése, javítása és helyreállítása lassítja és ellensúlyozza sejtjeink idő előtti elöregedését.

 

Az anti-aging medicina belső megújító-fiatalító terápiáit a külső korrekciós kezelések egészítik ki.

 

A klinikára már online is bejelentkezhetnek a kedves vendégek. Mindössze néhány kattintás: http://www.bwnet.hu/szolgaltato/Dr_Fabian_Emilia/Anti-Aging_Medicina

BWNet Magyarország