Dolhai Attila online jelentkezik be fodrászához

Sokat hallhattok nagyon kedves fodrászunkról, Ternyák Katáról. Ez így van rendjén, hiszen számtalan dícsérő szót kapunk vendégeitől. A napokban Dolhai Attila is kipróbálta az online bejelentkezést a bwnet.hu oldalán az Imagine szalonba. Egy férfitől a dicséret még kedvesebben hat, pláne ha kedvelt művész úrról van szó...

 

 

Attila mindig meglep bennünket egy-egy kedves üzenettel az online bejelentkezése során. Most ezt írta: "A legjobb szakember akivel találkoztam!".

 

Közben rábukkantunk a 2012-es lemezborító fotázásának háttér anyagára. Már akkor is Kata felelt a frizurájáért, ez pedig a mai napig nem változott. Megtudhattuk Katától, hogy Dolhai Attila nagyon kommunikatív és együttműködő.

 

"Azt gondolom el is várhatja tőlem, hogy legyenek javaslataim a megjelenésével kapcsolatban. Nagyon fontos Attilának a kényelem, én ezt segítem az ötleteimmel friss, divatos formában. A L'Oréal Professionnel finish termékeit használjuk, illetve a Redken termékcsaládot a tartós hatás és könnyen kezelhetőség miatt. Attila elfoglalt ember, így a bejelentkezést is online intézi hozzám, hisz a naptáram 24 órában elérhető."- árulta el Dolhai Attila fodrásza.

 

 

 Számodra is fontos a bizalom a fodrászod felé? Katát a vendégei teszik oly népszerűvé, hogy a bejelentkezést bizony időben kell intézni. Az I. kerületi Imagine szalon szabad időpontjait itt találod, jelentkezz be már most:

http://www.bwnet.hu/szalon/IMAGinE/

BWNet Magyarország