Divatdiktátor kerestetik!

A L'Oréal Professionnel Hungary és az InStyle magazin elindította az ősz nagy divatformáló versenyét, melyben az őszi street style trendeket veszi górcső alá.

<p>A L'Oréal Professionnel Hungary és az InStyle magazin elindította az ősz nagy divatformáló versenyét, melyben az őszi street style trendeket veszi górcső alá.</p>

A cél, hogy a jelentkezők bemutassák magukon, mi az átütő trend mind az öltözködés, mind a frizura, mind a smink tekintetében. Mitől lesz igazán "it" Look a megjelenés? Mi az, ami azt a szükséges pluszt adja, ami után megfordulnak a fejek?

 

Nincs más teendőd, mint beküldeni magadról 2 jó minőségű- teljes alakos és portré- fotót a trendverseny@loreal.com-ra. A legjobb fotókat az olvasók viszont láthatják a L'Oréal Professionnel Hungary facebbok oldalán.

 

Ezután kezdetét veszi a verseny. Október 14-én ugyanis a L'Oréal Professionnel és az InStyle közös zsűrije kiválasztja azt a 10 versenyzőt, akik profi fotózás keretein belül tovább folytathatják a küzdelmet az értékes nyereményekért. Itt azonban már nem leszel egyedül. Érkezik melléd egy társ, aki a stílustanácsadód és kampányfőnököd lesz egy fashion blogger személyében. Ugye milyen remekül hangzik? Nincs is más hátra, minthogy a legjobb profi fotót készítsétek el október 26-27.-én a L'Oréal Akadémián, ahol a téma változatlan, a körülmények adta lehetőségek által azonban tovább szárnyalhatsz! 

 

Érdemes is lesz szárnyalni, hiszen a végső győzelemben sokat számít az egyedi koncepció, a minőségi megvalsítás, a csapatmunka. Egy győztest a közönség juttat a fináléba, a másik győztest pedig a L'Oréal Professionnel és InStyle közös zsűrije juttatja tovább.

 

A sok-sok értékes nyeremény mellett talán a legjobb, hogy a győztesekkel december 7-én irány Barcelona! 4 csodálatos nap a divat nagyvásrosában, ahol a városnézés mellett természetesen a menő spanyol pop-up üzletek szisztematikus átkutatása is a program része lesz.

 

Legyél te is "it" LOOK Divatdiktátor!

 

 

 

BWNet Magyarország