Diszkrét szőrtelenítés a Wax in the City stúdiójában

A WAX IN THE CITY 2005-ben nyitotta meg első, kizárólag gyantázásra specializálódott waxing stúdióját Berlinben. Az első stúdió megnyitásakor a WAX IN THE CITY fejére állította a helyi szépségipar rendjét azzal a kimondott céllal, hogy megszabadítja a világot a fölösleges testszőrzettől. Azóta több millió ember kívánsága teljesült, akik puha és sima bőrre vágytak. Az ügyfelek igényeit maximálisan figyelembe vevő finomérzékkel sikeresen kiszabadították a waxinget a hátsó szobákból, és „szalonképessé” tették azt. A WAX IN THE CITY mára a vezető nemzetközi waxing stúdióláncok közé tartozik 24 stúdiójával Európában.

 


 

Mi a WAX IN THE CITY sikerének titka?

 

Abban segít az embereknek, amihez a legjobban ért: szőrtelenít, mégpedig bármely testrészeken, ahol a szőrzetnek semmi keresnivalója. Férfiak és nők számára kínál professzionális, higiénikus és diszkrét szőrtelenítést kellemes lifestyle környezetben. Vagyis csak azt csinálják, amiben a legjobbak – gyantáznak, semmi mást! 

 

 

 

WAXING - ÍGY MŰKÖDIK

 

A WAX IN THE CITY kizárólag kifogástalan minőségű méhviasz alapú meleggyantát alkalmaz.gyanta speciális receptje tudományos kutatások eredménye alapján kerül összeállításra Svájcban, kizárólag a hálózat részére. Speciális tulajdonságainak köszönhetően alkalmas a test minden területének kezelésére, még érzékeny bőr esetén is. A tükörsima bőr a waxing eredményeként tartósan, több hétig megmarad, és ezáltal egyedülálló érzést biztosít. Már az első waxing után érezhető, hogy az újranövő szőrszálak puhábbak és gyengébbek, és minden egyes alkalom után egyre ritkábban nőnek.

 


  

WAX IN THE CITY BODY CARE – TESTÁPOLÓ TERMÉKEK SZAKÉRTŐKTŐL

 

A WAX IN THE CITY Body Care a vállalat által kifejlesztett testápolási termékcsoport, amely a bőr waxing előtti és utáni ápolását szolgálja. A termékek svájci alpesi növények kivonatából készülnek, és 100%-ban természetes és bőrkímélő alapanyagokat tartalmaznak és bőrgyógyászatilag bevizsgáltak.

 


 

A Nagy Szépség Napon - május 7-én, a következő kedvezményekkel vár a Wax in the City:

 


-20% kedvezmény a waxing árából,

-20% kedvezmény a bőrápoló termékekre.

 

 


WAX IN THE CITY
Budapest, V. kerület
Budapest Bajcsy-Zsilinszky út 78. 

 

 

 Csatlakozz Te is A Nagy Szépség Nap Facebook eseményéhez:

https://www.facebook.com/events/1205792609448433/

 

 

BWNet Magyarország