Botox?! Kizárt!

Kémiai konzerváló anyagoktól és kőolajszármazékoktól mentes kozmetikumot keresel? Nem mindegy mit használsz bőrödre? Érdemes megismerkedned egy forradalmian új kozmetikai termékcsaláddal, amely mindezt tudja, ráadásul szuperhatékonyan veszi fel a versenyt a ráncok ellen is.

<p>Kémiai konzerváló anyagoktól és kőolajszármazékoktól mentes kozmetikumot keresel? Nem mindegy mit használsz bőrödre? Érdemes megismerkedned egy forradalmian új kozmetikai termékcsaláddal, amely mindezt tudja, ráadásul szuperhatékonyan veszi fel a versenyt a ráncok ellen is.</p>

A toxSkincare egy teljeskörű öregedésgátló termékcsalád, amely természetes úton tünteti el a ráncokat. A termékek legfőbb és legkülönegesebb hatóanyaga a nagy dózisú Argireline, amely egy 6 aminosav alkotta fehérje. Ez az egyik leghatékonyabb ránctalanító összetevő, hatása a botoxéval vetekszik, csak természetes formában.

 

A márka közel 10 éve van jelen a kozmetikai piacon és kínál professzionális kozmetikumokat német minőségi garanciával. A termékcsalád mind a száraz, érzékeny, mind pedig a zsírosodásra hajlamos bőrnek kínál megoldást. Az Argireline mellett a termékek tartalmaznak még nagy dózisú Hyaluronsavakat, A és E vitamint, valamint számos értékes olajat is.

BWNet Magyarország