Az Yves Saint Laurent őszi kollekciójának sztárjai

Igaz az átlag emberek még a kánikulától szenvednek, a divatházak már azt is tudják mit viselünk jövő nyáron, az őszi újdonságokról nem is beszélve. Sorra jelennek meg a fotók a márkák legújabb kollekcióiról. Mi most az Yves Saint Laurent két új palettáját mutatjuk be nektek. 

<p>Igaz az átlag emberek még a kánikulától szenvednek, a divatházak már azt is tudják mit viselünk jövő nyáron, az őszi újdonságokról nem is beszélve. Sorra jelennek meg a fotók a márkák legújabb kollekcióiról. Mi most az Yves Saint Laurent két új palettáját mutatjuk be nektek. </p>

Két lehengerlő darabot találunk a kínálatban, amelyeket a nagyvárosi rohanás ihletett. A két merőben eltérő színösszeállítású termék a nagyváros ellentéteit testesíti meg. Downtown vs. uptown. A kifinomultság és az extremitás száll harcba egymással. Míg az előbbi bézs és szürkés árnyalatokat tartalmaz, addig az utóbbi acél és neon színekkel csábít. Az elsővel egy hétköznapi és igen kifinomult, a másodikkal egy lehengerlő bulizós sminket készíthetünk. A kollekció arca pedig nem is lehetne más, mint a gyönyörű Cara Delevigne.

BWNet Magyarország