Anyajegyszűrés 9.900ft a Royal Clinics-nél!

 
 
Jelentkezzen be ONLINE anyajegyszűrésre a Royal Clinic Orvos- Esztétikai Központba, MOST kedvezményes áron! 
Korlátlan számú anyajegy vizsgálat:
15.000ft HELYETT 9.900ft-ért.
 
A szabad időpontokért kattintson ide:
http://www.bwnet.hu/szalon/Royal_Clinics_orvos-esztetikai_kozpont/
 
 
 
A kültakaró a bőr fokozott mértékben ki van téve a környezeti ártalmaknak, mindenek előtt a természetes és mesterséges ultraibolya UV-sugárzás (szoláriumozás) kóros hatásainak. A bőrtumorok száma 15-20 évenként megduplázódik. Ebben szerepe van a népesség öregedésének is.
 
 
 
 
 
Az élet során elszenvedett noxák (pl. leégések) kumulálódása jelentősen hozzájárul ahhoz, hogy az időskorúaknál, de egyre gyakrabban a fiatalabb pácienseknél is nagyobb számban fordulnak elő bőrtumorok. 
 
 
A melanoma leggyakrabban ép bőrön keletkezik, ritkábban naevus talaján alakul ki. Az esetek 90%-ban festenyzett formában jelentkezik a bőrön, ritkán a nyálkahártyákon. A pigmentáció mértéke rendkívül eltérő, a halványbarnától a feketéig minden árnyalat előfordul. Az egész bőrfelszínen bárhol kialakulhat. Klinikai megjelenése változatos.
 

 
 
A melanoma gyakoriságának jelentős emelkedését elsősorban környezeti tényezők magyarázzák. Legfőbb ok a megnövekedett ultraibolya sugárzás (mértéktelen, intermittáló, magas inszolációjú helyeken történő napozás, kontrollálatlan szoláriumhasználat). 
 
 
 
Fontos kockázati tényezőnek tartják a gyermekkori, többszörös, súlyos, hólyagos leégéseket. Rizikótényezőnek tekinthető a magas naevusszám, illetve családon belül már előfordult melanoma.
 
 
 
 
Jelentkezzen be ONLINE anyajegyszűrésre a Royal Clinic Orvos- Esztétikai Központba, MOST kedvezményes áron! 
15.900ft HELYETT 9.900ft-ért.
 
A szabad időpontokért kattintson ide:
http://www.bwnet.hu/szalon/Royal_Clinics_orvos-esztetikai_kozpont/
 
 

BWNet Magyarország