Amit a végleges szőrtelenítésről tudni kell

A Beauty Lab Szalonban használt Lumenis LightSheer diódalézer- amely az USA csúcsminőségű vezető technológiája- célzottan juttatja a lézerfényt a kezelendő területre, a lézer energiája pedig a szőrtüszőben nyelődik el. Az egyszer elpusztított szőrtüszőből pedig már nem nő sötét szőr, helyére csak pihék nőlhetnek, így a kezelés hatása végleges. A legújabb technológiával a legeredményesebb kezelést garantált, bőrtípustól és a szőrszálak erősségétől függetlenül.

  

Amiért ajánljuk ezt a kezelést a Beauty Lab Szalonban:

 

kissVégleges megoldást kínál: a kezelt szőrszál helyén nem termelődik újabb!

kissCsúcstechnológiát alkalmaznak: a legkorszerűbb, precíz Lumenish Light Sheer készülék

kissEgyénre szabott kezelést biztosítanak: bőrszín és a szőrszálak pigmentáltsága szerint

kissMaximális kényelemérzet jár Neked: a kezelés során kontakthűtést alkalmaznak

kissAz első kezelést 50% kedvezménnyel veheted igénybe, sőt, ha a további 5 alkalmat egy összegben fizeted, az első kezelést ajándékba kaptad

 


A végleges szőrtelenítés azon alapszik, hogy kiiktatja a bőr mélyén, a szőrtüszőben lévő mátrixsejtet, amely a szőrnövésért felelős. Két hét múlva a szőrszál kihullik, és többé nem termelődik a helyén szőr. Mivel a szőrszálak a növekedés különböző fázisaiban vannak, több kezelésre lesz szükség, mire minden működő szőrtüszőre sor kerül.

 

A Beauty Lab Szalonban használt Lumenis LightSheer készülék 10 év kutatómunka eredménye. Ezzel a készülékkel a kezelő a villanásokat teljes mértékben egyénre szabhatja a kozmetikus és állíthatja, a kezelés precíz, a bőrtípusnak megfelelő. A beállítási lehetősége széles skálájával lehetővé válik, hogy mindenkinek a lehető legjobb kezelést garantálja a szalon: a barnább bőrű, pigmentáltabb szőrszálakkal rendelkezőknek ugyanúgy, mint a fehérebb bőrű, színanyagot alig tartalmazó szőrszálakkal rendelkező vendégeiknek. Kezelésről kezelésre is módosítók a beállítások, hiszen a szőrszálak is vékonyodnak és vesztenek pigmentációjukból. A vendég kényelemérzete és biztonsága maximális.

 

Fontos, hogy a kezelések megkezdése előtt legalább egy héttel semmiképpen ne epilálj, vagy gyantázd a szőrt, csak borotvát használj! A kezelés előtt és alatt napozni, szoláriumozni sem szabad!

 

A Beauty Lab Szalonban a megfelelő periódusok miatt 6 hetente veheted igénybe a szolgáltatást. A következő időpont: dcemeber 17 (szerda). Ne feledd: első alkalommal minimum 50% kedvezményt kapsz a kezelés árából.

 

Nézd meg az árlistát és jelentkezz be online már most:

http://www.bwnet.hu/szolgaltato/Vegleges_szortelenites-_Beauty_Lab/Beauty_Lab_Szepseg_es_Egeszseg 

BWNet Magyarország