Állítsd meg az időt!

Budapesten két helyen is megtalálható Szabó Imre szalonok kozmetikai részlegén különleges kezelések közül válogathatunk. A hyaluronsavas ráncfeltöltő és a toxSkincare kezelések speciális kombinációjával vehetjük fel a küzdelmet a ráncok ellen.

<p>Budapesten két helyen is megtalálható Szabó Imre szalonok kozmetikai részlegén különleges kezelések közül válogathatunk. A hyaluronsavas ráncfeltöltő és a toxSkincare kezelések speciális kombinációjával vehetjük fel a küzdelmet a ráncok ellen.</p>

1.A kezelés során először letisztítják az arcbőrt, majd egy arcradír segítségével eltávolítják az elhalt hámsejteket, végül tonizálják azt.

2. Ez után következik a hyaluronsavas szérum, melyet tű nélküli mezoterápia, vagy ultrahang segítségével juttatnak a bőrbe.

3. Ezt a lépést követi a toxSkincare massage maszk felhelyezése és bemasszírozása. Masszázs közben a maszkban lévő hatóanyagok mélyen bejutnak a bőr rétegeibe, így fejtik ki egyedülálló hatásukat.

4. A kezelés zárásaként a vendég a bőrtípusának megfelelő toxSkincare hidratáló záró krémet kap, melyet felhelyeznek arcára.

 

Fontos, hogy ez a kezelés nem csupán hölgyek számára alkalmazható. Az uraknak is ideális, hiszen méreg és vegyszermentesen tökéletesíthetik bőrüket!

BWNet Magyarország