Alakítsd frizurád a személyiségedhez!

A Muzsik Fodrászat számára fontos a naprakész trend ismeret, a precizitás hiszen egy igazi nő koronája a haja. Mottójuk: „Mi segítünk abban, hogy megálmodott frizurád az egyéniségeddel harmonizáljon!”

 

Muzsik Tibornak már 20 éve nap, mint nap az a munkája, ami számára az egyik legnagyobb örömet okozza: ALKOTHAT, KREATÍV LEHET és EMBEREKKEL FOGLALKOZHAT. Fodrásznak lenni egy életforma, az élete nagy részét kitölti.

 


 

Muzsik Edinát a színek világa vonzotta, ezért elhatározta, hogy technikusként szeretne dolgozni. 17 éve ennek szenteli a mindennapjait, folyamatosan tanul és képzi magát. Tibivel összeszokott párost alkotnak, jól kiegészítik egymást. Nagyon szeret kontyokat, feltűzéseket készíteni, nyaranta sok esküvőn dolgozik menyasszonyok sminkjén és frizuráján. Mindketten azt az elvet vallják, hogy ma egy fodrásznak elengedhetetlen a trend ismerete és használata, mert a különböző stílusok és irányzatok közül a vendégeik is megtalálhatják azt, ami a legközelebb áll hozzájuk.

 


 

A Muzsik Fodrászat kialakításánál mindenképp arra törekedtek, hogy a mai trendeknek megfeleljen és egyedi legyen, ezért az eleganciát a minimal stílussal ötvözték. Fő színeink a fekete és a fehér, amit egy­két élénkebb színnel dobtak fel. Bútoraik egyedi tervezésűek, fényes, lakozott hatásúak. Próbáltak olyan hangulatot létre hozni, amiben jól érezik magunkat és tükrözi a stílusukat.

 

 

 

A Nagy Szépség Napon – május 7-én, a következő kedvezményekkel vár a Muzsik Fodrászat:

 

-15% kedvezmény a keratinos hajegyenesítésből (True Keratin),

-25% kedvezmény a női és férfi hajvágásból,

-20% kedvezmény az ombre hajfestésből (+vágás vagy szárítás),

-30% kedvezmény hajfestés esetén a Fibreplex kezelésből,

-30% kedvezmény a Schwarzkopf Professional OSIS+ termékcsalád hajápoló termékeire.

 

 

Online időpontfoglalás:

http://www.bwnet.hu/szalon/Muzsik_Fodraszat/ 

 

 

  


Muzsik Fodrászat 
Budapest, III. kerület
Bécsi út 92. 

 

Részletes árlista:

 

 

 

Csatlakozz Te is A Nagy Szépség Nap Facebook eseményéhez:

https://www.facebook.com/events/1205792609448433/

BWNet Magyarország