Akik elhozzák nekünk a legújabb trendeket

Krisztina a L’Oréal Professionnel oktatója, Judit pedig a márka oktatási és kommunikációs vezetője. A modern, dolgozó nők mintaképei és szakmájukból kifolyólag (is) folyamatosan a legújabb trendek és termékek bűvöletében élnek. A két gyönyörű nő megjelenése mindig kifogástalan, frizurájuk naprakész, friss és üde, hiszen ebben a szakmában ez elengedhetetlen.

 

Ők azok, akik testközelből élik meg, mennyire csodálatos a szépségápolás világa. Sokak számára álomszakma az övék, aminek azért vannak hátulütői is... Kriszta és Judit nem áll meg egy percre sem, folyamatosan zajlik körülöttük az élet, így mindkettejüknek fontos, hogy könnyen kezelhető, ám mégis stílusos frizurájuk legyen.

 

 

Sokan félnek megválni hosszú fürtjeiktől, pedig a legtöbb esetben könnyebb a röviddel bánni, mint a hosszú, vagy félhosszú frizurával. Nem igényel olyan hosszú szárítási időt és egyszerűbb formázni is. El kell, hogy oszlassuk az aggodalmat afelől, hogy a rövid frizurára gyorsan rá lehet unni. Színekkel, különböző textúrákkal ebbe is lehet épp annyi- ha nem több játékosságot vinni, mint a hosszú hajba.

 

 

 

Ne feledd: a mindig copf-ba kötött hosszú haj nem frizura, főleg, hogy mindeközben hódítanak a félhosszú bob és rövid pixie formák, melyekkel minden nap egy új személyiséget ölthetsz fel. Játssz a stílusoddal, melyhez a frizurád a legjobb kiegészítőd, ami ráadásul minden nap veled van!

 

Még egy kis plusz motiváció a rövid fazonon dilemmázóknak, a L’Oréal Professionnel megújult termékcsaládja: a Wild Stylers termékcsalád, mely az izgalmas, igazán vad és kócos hatásért felelős.

 

Már csak a megfelelő fodrászra van szükséged? Ebben is segítünk! Jelentkezz be online kényelmesen és gyorsan, valamely L’Oréal Professionnel szépségszalonba Budapesten, vagy akár vidéken is! A szalonlistát a bwnet.hu főoldalán találod: http://www.bwnet.hu/.

BWNet Magyarország