A tökéletes bőr szakértője

Jenőfi Rékával beszélgettünk, aki a budai Beauty Lab Szalon tulajdonosa és kozmetikai vezetője.

 

Réka elmondta nekünk, hogy még kislány korában nem tudta, hogy kozmetikus lesz, sőt még sokáig más pályát választott… DE egész életében kereste az új kihívásokat és a kozmetikában megtalálta azt, ami igazi szerelem. Az emberek szépítése, fiatalítása, problémájuk megoldása, önbizalmuk visszaadása mindennapi sikerélményt jelent számára.

 

 

Ahogyan megismertelek nagyon céltudatos nő vagy és mindenről határozott elképzelésed van...előtted biztosan nincs megoldatlan feladat. Mit gondolsz, melyik eset volt eddig a legnagyobb kihívás számodra egy vendég kezelése során? 

 

Talán az egyik legérdekesebb eset egy 70 éves hölgy volt, akiről a kezelések után azt „suttogták”, hogy biztos valami plasztikai beavatkozáson volt.  Pedig „csak” követte az utasításaimat, rendszeresen járt kezelésre és otthon is az általam javasolt termékeket használta. Ilyen kitartó vendégekkel valóban csodákra vagyok képes!

 

 

Mit gondolsz az öregedésről? Csak a megelőzés a jó megoldás? Vagy az is tehet valamit, aki már a ráncaival küzd?

 

Természetesen a megelőzés mindig sokkal könnyebb. De ma már van a kezünkben számos olyan megoldás- orvosi szintű hámlasztás, dermaroller kezelés, mezoterápia, különböző kombinált kezelések- amelyekkel bizony vissza lehet fordítani az idő kerekét. És még egyszer megismételném, hogy az otthoni ápolás megfelelő termékekkel sokkal hatékonyabbá és tartósabbá teszi a kezeléseket. Gondoljunk csak bele... valaki eljön hozzám akár két-három hetente, a közbölsű 14-21 napban kizárólag saját maga foglalkozik a bőrével. Nagyon nem mindegy , hogyan, mivel teszi ezt.

 

 

 

Ha kifejezetten a ráncai zavarnak egy vendéget és felkeres Téged, akkor hogyan zajlik a folyamat az első találkozástól?

 

Minden esetben azt javaslom, hogy a vendég először egy konzultációra jöjjön el, mert látatlanban nem tudok kezelést ajánlani.

Ez természetesen díjmentes és semmilyen kötelezettséggel nem jár. Fontos, hogy a vendég töltse ki a vendégkartont, amin be tudjuk jelölni az összes fontos információt- betegséget, allergiát, korábbi kezeléseket, stb-, hogy elkerüljünk minden esetleges problémát. Ez sajnos még nem általános minden kozmetikában, pedig fontos lenne!

Mindig személyre szabott kezeléseket alkalmazok, ezek a leghatékonyabbak. Ahogy haladunk a kezelésekkel, változik a bőr állapota, a további kezeléseket ehhez tudom igazítani. Például az Image hámlasztásokat ezért szeretem különösen, „intelligens” peelinegeknek is szoktam őket hívni.

Minden bőrproblémára, minden bőr tipusra, alkalmanként más és más anyagokat, kombinációkat tudok választani, vagy akár még a hatóidő változtatásával is tudok játszani a tökéletes végeredmény érdekében.

A kezelésekhez pedig utóápoló csomag is tartozik, amit a vendég minden alkalommal megkap és ezt használja két kezelés között, hogy a bőr hamar regenerálódjon, a kezelés kíméletes, de hatékony legyen.

 

 

Mennyibe kerül a ráncoktól való megszabadulás Nálad? Miért vagy Te kiemelt Image partner?

Mivel ahogy említettem, a kezelések személyre szabottak, nehéz árakat mondani. Tájékoztatásként annyit mondanék, hogy pl. egy hámlasztó kúra általában 6 alkalomból áll, egy kezelés 19.000 Ft- 21.900 Ft között van, mely tartalmazza az utóápoló termékek árát is.

Image kiemelt partner olyan kozmetikus lehet, aki rendszeresen továbbképzi magát és vizsgázik, betartja a kezelési protokollokat, következetesen használja a termékeket és úgy képviseli az Image márkát, hogy arra a cég is büszke legyen!

 

Érdekelnek a ránctalanító kezelések?

Szívesen részt vennél egy díjmentes konzultáción, ahol minden kérdésedre megfelelő szakmai válaszokat kapsz? Itt a lehetőség! Jelentkezz be Jenőfi Rékához online a budai Beauty Lab Szalonba. Szabad időpontjait itt találod: 

http://www.bwnet.hu/szolgaltato/Jenofi_Reka/Beauty_Lab_Szepseg_es_Egeszseg

 

BWNet Magyarország