A tökéletes beach frizura

A nyaralásban az egyik legjobb dolog a laza, napszítta, hullámos haj, ami fürdés után szinte magától elkészül, hála a sós víznek és a párás tengeri levegőnek. Ahhoz, hogy ilyen frizurát viselhessünk a hétköznapokon is, elég csak egy minőségi terméket beszerezni és ellesni pár fogást a fodrászoktól.

<p>A nyaralásban az egyik legjobb dolog a laza, napszítta, hullámos haj, ami fürdés után szinte magától elkészül, hála a sós víznek és a párás tengeri levegőnek. Ahhoz, hogy ilyen frizurát viselhessünk a hétköznapokon is, elég csak egy minőségi terméket beszerezni és ellesni pár fogást a fodrászoktól.</p>

Az első és legfontosabb egy tengeri sós permet, ez minden beach frizura alapja. A fodrászok szerte a világon a Bumble and Bumble Surf Spray termékére esküsznek. Néhány fújás a törölközőszáraz hajra és egy szempillantás alatt kócos, matt hatású frizurát készíthetünk vele. Akár olyat, mint amilyet Julian Macdonald bemutatóján láthattunk. A textúrált tincseket egy laza copfba kötötte, majd oldalt néhány szálat kihúzunk a lófarokból.

 

Simon Rocha ennél egy kicsivel bonyolultabb megoldásra szavazott: a felső tincseket hullámcsatok segítségével tűzte laza kontyba, a tarkón lévő hajszálakat pedig lazán kiengedve hagyta. Ha nincs kedved sokat babrálni vele, akkor tegyél fel egy színes hajpántot és már indulhatsz is.

BWNet Magyarország