A szalon, amit "Menőnek" híresztelnek a vendégei

Krekácsné Horváth Mónika Székesfehérváron üzemelteti saját szalonját. A Hajas Nagykereskedésben ismerkedtünk meg a fodrász hölggyel. Hallott már valamit a BWNET-ről, de csak annyit tudott, hogy egy újdosnág a piacon, így mindenképp képbe akart kerülni.

 

 

 

Megismerkedett azokkal a lehetőségekkel, amiket kínálni tudunk a szalonoknak a fejlődés érdekében. Megbeszélte a kollégáival és a férjével, majd úgy döntött belevág a digitális világba. Mit veszíthet?

 

Amikor megérkeztünk Székesfehérvárra, hogy leoktassuk és személyre szabjuk a rendszert döbbenten tapasztaltuk, hogy a Lövölde utca nem áll másból, csak szépségszalonokból.

 

Az üzletbe érve csak annyit kérdeztünk, hogy itt mindenki megél? Persze, hogy az volt a válasz: midnenkinek elférne még néhány vendég...

 

 

Mónika mert nyitni, belevágott a számáramég ismeretlen terepbe. Vásárolt egy laptopot, megtanulta a facebook kezelését, fotózza a munkáit, bevezette a BWNET-et, időt és energiát szánt minderre, mert csak így lehet tovább és tovább lépni és építeni mindazt, amit létrehozott és amiről mindig álmodott.

 

A tréning végén feltettük a szokásos kérdést: mikor álltok készen? Mikor álltok át teljesen onlinra? Mónika habozva azt válaszolta, hogy körülbelül 1 hónap múlva. Erre a férje hevesen közbevágott: ezt vagy most megcsináljátok a lányokkal és elindultok, vagy nem lesz ebből semmi! Tessék csinálni és hajrá!

 

Így lett... Mónika fél nap alatt mindent pontról pontra elvégzett és este 11 órakor kiposztolta az új bejelentkezés lehetőségét. Mi történt? 23:02kor bejelentkezett az első vendég.

 

 

 

Ma 2 hónapja, hogy Mónika megismertette vendégeivel az online bejelentkezést és már új vendégek is rájuk találtak. Hetente levelet váltunk és beszélünk telefonon:

"Szia Mónika! Látjuk, hogy minden nap érkezik több foglalásotok. Mi a tapasztalat? Milyennek érzitek az új rendszert?:)"- BWNET 

"Szia! nagyon szuper könnyen kezelhető a vendégeink nagyon szeretik használni."Menőnek" tartanak bennünket! :) "- Krekácsné Horváth Mónika

 

 

Ha Te is olyan szalont keresel, ahol a szaktudás és kényelem együttese párosul, akkor érdemes kipróbálnod a Horváth Hajszalont! Nagy szeretettel ajánljuk őket! Jelentkezz be online már most: http://www.bwnet.hu/szalon/Horvath_Hajszalon/

 

BWNet Magyarország