A legjobb szépítők egy helyen

Biztosan mindenkivel előfordult már, hogy új fodrászt, kozmetikust, vagy körmöst kellett keresnie. Kikérte barátnői tanácsát, de aki egyikünknek szimpatikus, az másnak nem biztos, hiszen különbözőek az igényeink. Sok elrontott frizura és balul sikerült körömdíszítés után, most itt van a megoldás, amivel senki sem foghat mellé.

<p>Biztosan mindenkivel előfordult már, hogy új fodrászt, kozmetikust, vagy körmöst kellett keresnie. Kikérte barátnői tanácsát, de aki egyikünknek szimpatikus, az másnak nem biztos, hiszen különbözőek az igényeink. Sok elrontott frizura és balul sikerült körömdíszítés után, most itt van a megoldás, amivel senki sem foghat mellé.</p>

bwnet.hu egy dinamikusan fejlődő közösségi oldal, ami a fogyasztók érdekében jött létre. Összegyűjti Magyarország legjobb szépítőit a szépségipar minden területéről, legyen az fodrász, kozmetikus, masszőr, vagy akár egy szolárium szalon. Ezekhez a szakemberekhez aztán néhány kattintással, az okostelefonunkról a metrón ülve, vagy otthon a számítógép előtt könnyedén foglalhatunk időpontot. Ha sürget az idő, kereshetünk szabad időpont szerint, esetleg ha a munkahelyünkhöz legközelebb eső fodrászt szeretnénk megtalálni egy fontos meeting előtt, elegendő a kerületet megadni.

 

De nem csak akkor érdemes a bwnet.hu oldalára ellátogatni, ha foglalni szeretnénk. Megéri napi rendszerességgel ellátogatni, hiszen itt minden hírről és újdonságról első kézből értesülhetnek a szépségápolás világából. 

BWNet Magyarország