A bwnet.hu nagykövete is a Moowhair-ben szépült

Tolnai Viktória, a bwnet.hu nagykövete néhány napja a Moowhair szalonban szépült. Élményeit, tapasztalatait osztja meg most Veletek.

<p>Tolnai Viktória, a bwnet.hu nagykövete néhány napja a Moowhair szalonban szépült. Élményeit, tapasztalatait osztja meg most Veletek.</p>

"A MoowHair szalon Budapesten, a IX. kerületben, a Boráros tér tőszomszédságában található. A könnyen megközelíthető fodrászat igazán kellemes hangulatú. Az alkalmazottak közvetlenek, a szalon nagyon otthonos, mégis exkluzív benyomást kelt. A fodrászok professzionális Schwarzkopf termékekkel dolgoznak, a szolgáltatásuk minősége kifogástalan.Említésre méltó, hogy a szalon a magas színvonalú szolgáltatásokat nagyon elérhető áron kínálja. A folyamatos kedvezmények még vonzóbb választássá teszik a MoowHair fodrászatot."- írja Viki.

 

Néhány napja jártam Náluk, frizurámat Bocsor László készítette. Ezúton is köszönöm Neki!

 

Jelentkezz be te is online a bwnet.hu oldalán keresztül a Moowhair szalonba! Mindössze néhány kattintás, kényelmes és gyors. Így még telefonálnod sem kell, a szolgáltatás árát pedig a megszokott módon, a helyszínen fizeted.

http://www.bwnet.hu/szalon/Moowhair_/

BWNet Magyarország