A Nagy Szépség Nap- így csatlakozhatsz a szalonoddal

A FLYERZ ÉS A BWNET.hu BEMUTATJA:

A NAGY SZÉPSÉG NAP

 

Kell egy nap, ami RÓLAD szól. Reggeltől estig. Egy teljes nap, aminek minden órájában magaddal foglalkozhatsz és téged kényeztetnek. Egy nap, melynek te vagy a fénypontja. Erre a napra programokkal, kedvezményekkel, új temékekkel, sminkbemutatókkal, szépségtanácsadással készülnek a szalonok, akik Budapest-szerte várják az érdeklődőket A Nagy Szépség Napon, a Flyerz és a BWNET.hu jóvoltából.

 

A rendezvény célja, hogy minden korosztálynak, nemtől függetlenül megmutassa:

a professzionális szépségápolás nem feltétlenül luxus és a profin ápolt bőr, haj, egy, az egyéniségünkhöz illő frizura vagy smink kifizetődő választás, mely bámulatos önbizalmat adhat. Együtt még jobban formálhatjuk a SZÉPSÉG kultúrát!

 

Megmutatjuk, milyen új lehetőségek, szépségipari innovációk és aktuális trendek állnak rendelkezésünkre a környezetünkben, mely termékeket és szolgáltatásokat válasszuk, ami legjobban szolgálja a szépségünket, egészségünket. A résztvevő szalonok által kínált kedvezményeknek köszönhetően az érdeklődők olyan szolgáltatásokat próbálhatnak ki, melyekre ezidáig nem nyílt lehetőségük, vagy nem ismerték pozitív hatásaikat. Így A Nagy Szépség Nap rendkívül jó alkalmat kínál a szalonoknak új kezeléseik bemutatására, termékeik értékesítésére.

 

 

 

Az esemény alatt minden résztvevő saját szalonjában, üzlethelyiségében várja majd az érdeklődőket különleges programokkal, bemutatókkal, tanácsadással és egyéb kedvezményekkel. Ezen felül a résztvevő szalonok bemutatkozó felületet kapnak a rendezvény Flyerz mellékletében, felkerülnek a Flyerz.hu online magazin adatbázisába és lehetőségük lesz online és print kiemelt felületeken is szerepelni. Továbbá minden résztvevőnek exclusive megjelenést biztosítunk a Bwnet.hu oldalon.

 

A Nagy Szépség Nap arra vállalkozik, hogy a két hónapos megelőző kampány és az esemény alatt a partnerek termékeit és szolgáltatásait megismerteti és megszeretteti azon emberek ezreivel, akik eddig nem használták azokat, legyen akár a törzsvendégünk vagy új kliens. A megelőző időszakban a kommunikáció hangsúlya a partnerek márkabizalmának erősítésén és köreinek kiszélesítésén túl a legújabb termékek és szolgáltatások megismertetésére helyeződik.

 

 

  

A Nagy Szépség Naphoz a következő feltételekkel lehet csatlakozni:

 1. Ingyenes programok (pl. tanácsadás) szervezése a rendezvény napján és/vagy 10-40%-ig terjedő kedvezmény biztosítása egyes szolgáltatásokra
 2. A Flyerz Magazin kihelyezése
 3. Display kihelyezése “A Nagy Szépség Nap” plakáttal
 4. Bwnet.hu profil, online időpontfoglalás lehetőségének biztosítása
 5. Az alábbi csomagok közül egy opció kiválasztása és megrendelése

 

FONTOS: amennyiben a csatlakozni kívánt szalon még nem BWNET.hu előfizető, csak most a kampány időszakban (2016. május 8-ig) 10.000 FT+áfa -ért kedvezményesen kipróbálhatja, tesztelheti rendszerünket. Ez az összeg kiszámlázásra kerül 'A Nagy Szépség Nap' csomag díján felül, amely tartalmazza a bwnet.hu szalon és szakember profilt közösségünkben és az online időpontfoglaló rendszert is. 

 

Alap csomag:

 1. Megjelenés az április 8-i, 20 000 példányban nyomtatott, több mint 300 helyen terjesztett Flyerz Magazin A Nagy Szépség Nap mellékletében
 2. Megjelenés a Bwnet és Flyerz online adatbázisában, amelyet havonta 200. 000 ember látogat
 3. Megosztás a Nagy Szépség Nap eseményben
 4. A megrendelő által biztosított bemutató cikk megjelentetése a flyerz.hu-n

 

25.000 Ft + ÁFA

 

Medium csomag:

 1. Alap+
 2. 1/3 oldal reklámhirdetés a Flyerz Magazin nyomtatott kiadványában
 3. A megrendelő által biztosított bemutató cikk megjelentetése a Bwnet.hu-n
 4. Megjelenés a Flyerz 100 000 címzetthez eljuttatott hírlevéleben

                        50.000 Ft + ÁFA

 

Top csomag:

 1. Medium+
 2. Megjelenés a Nagy Szépség Nap reklámvideójában
 3. 1/2 oldal reklámhirdetés a Flyerz Magazin nyomtatott kiadványában
 4. PR cikk írása és megjelentetése a Flyerz online magazinjában és annak megosztása a Facebook oldalon
 5. Szalonfotózás a Flyerz Magazin profi fotósával és a képek megjelentetése a cikkben

                        75.000 Ft + ÁFA

 

Nevezem a szalonom

A Nagy Szépség Napra

BWNet Magyarország