5 stílustanácsadási csomag – ami Neked szól!

Az elsődleges benyomás mindig a külső megjelenéssel kezdődik: mit takar öltözködési stílusunk, a frizuránk, a bőrünk állapota. Előrébb vihet egy állásinterjún, privát ismerkedés során, de hátráltathat is. Téves üzenetet küldhet a vágyott partner felé, vagy éppen hitelesen, jól közvetíthet.Természetesen a külső nem minden – rendkívül fontos a magabiztos kiállás, a helyes önértékelés, a jó és hatékony kommunikációs képesség munkában és magánéletben egyaránt.

 

kozma rita stylist

 

A sztárok stílustanácsadóját hívtuk segítségül

Kozma Rita textiltervező, stylist, divatújságíró, oktató. Kommunikációból és művészeti tanulmányokból szerezett diplomát, stylistként, szerkesztő-riporterként, újságíróként oklevelet. 

Online és offline magazinok közül repertoárjába tartozik többek között:

Glamour, az Elle, a Nők Lapja Café, a Blikk Nők, a Pink.hu, az Ötvenentúl.hu, a Marionnaud magazin, a Corvin magazin, az Anyakanyar.hu, az RC News magazin, az Agria Park magazin, Plus Size magazin 

 

stílustanácsadás

 

Hazai hírességek, akiket eddig stylingolt:

Keleti Andrea, Iszak Eszter, Novodomszky Éva, Tóth Vera, Peller Mariann, Peller Anna, Béres Alexandra, Schorbert Norbi, Gundel Takács Gábor, Szekeres Adrien, Kandász Andrea, Berki Krisztián, a Vígszínház színészei közül: Hegyi Barbara, Csőre Gábor, Bata Éva, Herczeg Adrienn, Hullan Zsuzsa, Járó Zsuzsa, Lengyel Tamás, Péter Kata, Tornyi Ildikó és még több ismert személyiséget.

Divatbemutókat szervezett (pl. a WestEnd Citynek), könyvborítót stylingoltam, de ami mind közül a legközelebb áll szívéhez: a civil hölgyek és urak segítése, átváltoztatása, terelgetése. Ezt személyi styling és tanfolyamok formájában teszi. 

 

stílustanácsadás

 

Kozma Rita stylist A Nagy Szépség Napon az alábbi szolgáltatásokkal vár:

ÖNBIZALOM-NÖVELŐ TANÁCSADÁS – 8.000 Ft/ 60 perc (10.000 Ft helyett)

Mint önbizalom-növelő tréner gyakorlati tanácsokkal segítelek abban, hogy jobban érzed magad a bőrödben és elindul az önértékelés, önszeretet útján, amely mind a magánéletedhez, mind a munkádhoz elengedhetetlen.

 

SZÍNTANÁCSADÁS- 8.000 Ft/ 60 perc (10.000 Ft helyett)

Tudtad, hogy bizonyos színekben idősebbnek, fiatalabbnak, karcsúbbnak, vagy éppen pozitívabbnak tűnsz? Tudod, hogy bizonyos színek jót tesznek a libidónak és bizonyos színek által sikeresebb lehetsz a munkádban? Nem mindegy mit viselsz!

 

SZÍN- ÉS ÖNBIZALOM-NÖVELŐ TANÁCSADÁS – 16.000 Ft/ 60 perc (20.000 Ft helyett)

 

ALKATI TANÁCSADÁS – 8.000 Ft/ 60 perc(10.000 Ft helyett)

Az alkatod meghatározása és minden olyan stílustipp, amely előnyös lehet számodra, de arra is kitérek, hogy mi az, amit érdemes elkerülnöd. Emellett különböző alkalmakra – munkába, randira, elegánsabb eseményre – is kapsz tanácsokat.

 

KARCSÚSÍTÓ TANÁCSADÁS – 8.000 Ft/ 60 perc (10.000 Ft helyett)

Szeretnél karcsúbbnak tűnni és csinosan öltözködni? Plus size stylitként minden olyan praktikát elmondok neked, amely által jobban érzed magad a bőrödben!

 

Ne feledd! Ezek az árak, csak a Nagy Szépség Napon, október 8-án érvényesek!

 

kozma rita

Kozma Rita

Marina Beauty Studio
1138 Budapest, XIII. kerület
Danubius utca 4.

 BEJELENTKEZÉS

BWNet Magyarország