3 kozmetikai kezelés, ami eltünteti az idő nyomait

Minden nő álma, hogy megtalálja azt a gyors, látványos és valóban tartós eljárást, ami az ő személyes bőrproblémájára megoldást biztosít, lehetőleg fájdalommentesen. Mutatunk néhány lehetőséget.

<p style=Minden nő álma, hogy megtalálja azt a gyors, látványos és valóban tartós eljárást, ami az ő személyes bőrproblémájára megoldást biztosít, lehetőleg fájdalommentesen. Mutatunk néhány lehetőséget.

"/>

Erre figyelj mindenképpen

Ha már a bőrünkről van szó, akkor fontos, hogy körültekintőek legyünk. 3 dolog, amire kérdezz rá, mielőbb belevágsz bármilyen nagyobb értékű kozmetikai kezelésbe:

- milyen eszközzel történik a hatóanyag bevitele

- milyen hatás érhető el a kezeléssel

- és az eszközökön túl megvan-e a megfelelő szakmai tudása a kozmetikusnak

 

A legújabb kozmetikai kezelések már teljesen személyre szabhatóak, vagyis mindig a bőr aktuális állapota határozza meg, mire van szükséged. A kozmetikus a bőrképed alapján választja és kombinálja a hatóanyagokat, ezért fontos, hogy olyan kozmetikust válassz, aki naprakész ismeretekkel rendelkezik. Tájékoztasd arról a bőrproblémáról, amitől szabadulni szeretnél: ráncok, aknék, rozacea, vagy épp pigementfoltok.

 

Ha érdekelnek a kezelések, akkor Beauty Box Hűvösvölgy kozmetikában is elérheted!

 

 

Lézeres mezoterápia

Bevált és hatásos módszer, ami a nagy energiát közvetítő lézer és az egyedülálló fókuszált elektroporációs technológia által valóban eredményes kezelés, extra örömként pedig fájdalommentes. Tömöríti a bőrt és újrakontúrozza az arcot. A feszesebb bőrkép miatt a szemek nyitottabbá válnak, ezáltal az arc fiatalosabb, üdébb lesz. A mikroráncok akár teljesen eltűnnek, a markánsabb ráncok jelentősen halványodnak.

 

A kezelés ára a Beauty Box Hűvösvölgy kozmetikában: 30 000 Ft

Online időpontfoglalás:

http://www.bwnet.hu/szalon/Beauty_Box_Huvosvolgy/

 

 

Mélyhámlasztás

A kémiai peeling, vagy ismertebb nevén mélyhámlasztás a bőr felületének hámlasztását és megújítását jelenti különböző mélységekben. A hatóanyagok a bőrünket a természetesnél gyorsabb megújulásra késztetik. A kezelés során a bőr felhámja átmenetileg vékonyodik, közben viszont az alsóbb réteg tömörödik, mert a mélyhámlasztó kúra alatt több kollagén és elasztin termelődik. A bőr tartószerkezete ezáltal erősödik, így ezt a kezelést a ráncok, pigmentfoltok, aknék és rozacea magas hatásfokon való kezelésére ajánljuk, kizárólag a téli hónapokban!

 

A kezelés ára a Beauty Box Hűvösvölgy kozmetikában: 22 000 Ft

Online időpontfoglalás:

http://www.bwnet.hu/szalon/Beauty_Box_Huvosvolgy/

 

 

O2 lift - oxigénes arcfeszesítés

Az O2 Lift kezelés kevesebb, mint egy órát vesz igénybe, és már egyetlen alkalom is megfiatalítja, felfrissíti és oxigenizálja a bőrt, így az nem csak szép, de egészséges is lesz a kezelést követően. Öt egyszerű lépésből áll, ezek a tisztítás, lifting peeling, oxigenizálás, fiatalítás és védelem. Nagy előnye, hogy az arc sminkelhető közvetlenül az O2 lift oxigénes arckezelést követően, így akár egy fontos találkozóra, üzleti megbeszélésre vagy randira is elmehetünk egyenesen a kozmetikából.

 

A kezelés ára a Beauty Box Hűvösvölgy kozmetikában: 22 000 Ft

Online időpontfoglalás:

http://www.bwnet.hu/szalon/Beauty_Box_Huvosvolgy/

 

 

Ha érdekelnek a kezelések, akkor Beauty Box Hűvösvölgy kozmetikában is elérheted!

 

Itt foglalhatsz magadnak online időpontot: 

http://www.bwnet.hu/szalon/Beauty_Box_Huvosvolgy/

 

 

Ez is érdekelhet:

http://www.bwnet.hu/hirek/Igy_ronthatod_el_az_otthoni_gellakkozast_5_1_ok_arra_miert_jarj_kormoshoz/

 

 

A cikket a femcafe oldalán is megtalálod.

 

Lájkold vagy oszd meg a cikket, ha hasznosnak találtad!

 

 

 

BWNet Magyarország