SCHWARZOPF PROFESSIONAL - PARTNERS IN CRAFT ESEMÉNY  - SCHWARZKOPF PROFESSIONAL - PARTNERS IN CRAFT ESEMÉNY SCHWARZOPF PROFESSIONAL - PARTNERS IN CRAFT ESEMÉNY  - SCHWARZKOPF PROFESSIONAL - PARTNERS IN CRAFT ESEMÉNY

SCHWARZOPF PROFESSIONAL - PARTNERS IN CRAFT ESEMÉNY - SCHWARZKOPF PROFESSIONAL - PARTNERS IN CRAFT ESEMÉNY

SCHWARZOPF PROFESSIONAL - PARTNERS IN CRAFT ESEMÉNY - 1042 Budapest, IV. kerület, Szent István tér 13-14(Budapest)

Mobil, phone: +36, GPS: 47.5624263 19.088519

Online Időpontfoglalás, bejelentkezés, szépségápolás, időpont. SCHWARZOPF PROFESSIONAL - PARTNERS IN CRAFT ESEMÉNY - SCHWARZKOPF PROFESSIONAL - PARTNERS IN CRAFT ESEMÉNY

Értékelés:

5/5 - Összesen: 9 értékelés

Szalonról:

ESSENTIAL LOOKS 2023:1

Tarts velünk egy izgalmas utazáson és merülj el a legfrissebb életmódtrendekben, melyek nem csak a divatvilágot, hanem mindennapi életünket is befolyásolják 2023-ban. Az idei szezon három trendvilága az energiák és az érzelmek növekvő fontosságára épül, melyek középpontjában az egyén és a közösség stílus- és esztétikai kifejezése áll. A korábbi kollekciókhoz hasonlóan mindhárom trendet az ASK oktatócsapata Veress-Győri Sándorral kiegészülve életre keltik a színpadon egy magával ragadó catwalk look és egy viselhető szalon look interpretációval. A résztvevők a bemutató során lépésről lépésre végig követhetik az egyes trendek különböző lookjaniak megvalósítását, részletesen kitérve a festés- és vágástechnikákra. 2023 első félévét a futurisztikus romantika hosszú, szabadon áramló hajjal, az „undone” hatású textúra fiatalos optimizmusa és markáns formák uralják, melyek a társadalmi normák ledöntését célozzák meg.

SZŐKÉK A FÓKUSZBAN

Az idei év a Schwarzkopf Professional-nél egyértelműen a szőkékről és a BlondMe-ről fog szólni. A színváltoztató szolgáltatások 60%-a valamilyen módon a szőke hajszínhez kapcsolható. Az ASK oktatócsapata Danilo Bozic-cal karöltve bemutatja a megújuló BlondMe márka 8 különböző szolgáltatás lehetőségét és festéstechnikáját, legyen szó balayage technikákról, platina szőke szolgáltatásokról, szőke tövekről, göndör szőkékről, szabadkezes pasztell technikákról, őszhajfedésről vagy árnyalásról – minden napirenden lesz.

Danilo Bozic, az AIRTOUCH technika koronázatlan királya, egy 180 perces look & learn bemutató keretén belül részletesen bemutatja majd, hogy készítsünk tökéletes szőkét a védjegyének számító airtouch technikával. A résztvevőkkel megosztja az elmúlt 25 évben fodrászként szerzett tapasztalatait és részletesen bemutatja, hogy ő miként fest nap-mint-nap varázslatos szőke hajszíneket.

 

És ha mindez nem lenne még elég, akkor a résztvevők exkluzívan körben, még piacra vezetés előtt megismerkedhetnek a legújabb Schwarzkopf Professional innovációkkal, fotózkodhatnak több helyszínen különböző tematikák szerint, stylingholhatnak és bízunk benne, hogy a szerencse is mellettük lesz. A többi viszont egyelőre maradjon kulisszatitok.

Parkolás:

Nyitvatartás:

Érkezés: 14.00-tól

Program: 15.00 - 21.00

Egyéb:

-

Elérhető online kártyás fizetés