Assenbrenner NailSaloon - Kézápolás, Lábápolás Assenbrenner NailSaloon - Kézápolás, Lábápolás

Assenbrenner NailSaloon - Kézápolás, Lábápolás

Assenbrenner NailSaloon - 1097 Budapest, IX. kerület, Vaskapu utca 10-14 C(Budapest)

Mobil, phone: 36706357700, GPS: 47.4780907 19.071322

Online Időpontfoglalás, bejelentkezés, szépségápolás, időpont. Assenbrenner NailSaloon - Kézápolás, Lábápolás

Értékelés:

4.99/5 - Összesen: 771 értékelés

Szalonról:

Üdvözlünk Kedves Látogatónk,

Mottónk: „Hisszük, hogy Mi, itt, értéket teremtünk, Nálunk szó szerint a legjobb kezekben vagy!”

Assenbrenner Niki, a Szalon alapítója és szakmai vezetőjének missziója, hogy a Vele dolgozó Kolléganők sikeresen, tudásuk legmagasabb szintjén teljesítsenek minden nap, ezért folyamatosan fejleszti Őket. Szakértő Kolléganőink megtalálják Neked azt a személyre szabott szolgáltatást -legyen szó manikűr, tartós lakk, erősítés, műkörömépítés, korrekció vagy éppen lábápolásról-, aminek a viselete kényelmes és tartós lesz, csak kérlek, bízd rá magad a Szakértőre, és adj magatoknak időt, hogy a legjobb közös megoldás megszülethessen! :)

Nálunk nincs lehetetlen!!

Célunk, hogy bizalmukkal megtisztelő Vendégeink elégedetten térjenek vissza hozzánk szépülni, és jó szívvel ajánlják a Szalont ismerőseiknek is. Szlogenünk: minőségi munka, minőségi alapanyagokkal :)

Látogassatok el hozzánk, és egy bögre kávé/tea mellett szépüljetek igényes környezetben, vidám, családi hangulatban.

A szalon tulajdonosa és szakmai vezetője:

Assenbrenner Nikoletta Műkörömépítő-, és lábápoló Szakoktató, Perfect Nails tréner, Olimpiai és Európa Bajnok, 7x Magyar Bajnok Műkörömépítő

Az Assenbrenner NailSaloon&School felépítése:

A folyamatos továbbképzéseknek köszönhetően, Kolléganőink, Kollégáink, rohamosan fejlődnek, amit a Szalonban elismerésül, előléptetéssel jutalmazunk :) Szakértőink, a szakmában eltöltött idő, illetve versenyen szerzett tapasztalataik és eredményeik alapján, gyakorlati szintvizsga elkészítése után titulushoz jutnak, melyek az általuk elkészített szolgáltatások árait is meghatározzák.

Szakértőink:

Rónyai Dániel Junior Szakértő Kollégánk, géllakk, erősített géllakk, zselé műköröm építés és töltés, valamint kézápolási szolgáltatásaival várja kedves Vendégeit :)

Barta Adrienn, Senior AN Szakértő Kolléganőnk, géllakk, erősített géllakk, kézápolási és lábápolási szolgáltatásaival, kéz-, és lábmasszázzsal kényeztet :)

Laposán Enikő, Senior AN Szakértő műkörömépítő, géllakk, erősített géllakk, műkörömépítés, és -töltés, továbbá kézápoló, kényeztető szolgáltatásokkal fogadja Vendégeinket. Enikő 2019-ben csatlakozott hozzánk.

Kerezsi Nikolett, Profi AN Szakértő Kolléganőnk, géllakk kategória Magyar Bajnok, 2018 óta dolgozik velünk. Niki nem csak kezeitek, hanem lábaitok szépségéről, ápoltságáról is gondoskodik, Callux Professzionális wellness lábápolás, és lábköröm géllakkozás is megtalálható szolgáltatásai közt.

Assenbrenner Nikoletta, a Szalon alapítója és szakmai vezetője, Európa-, Olimpiai-, és többszörös Magyar Bajnok műkörömépítő, Truscada Mester Oktató, VTCT műkörömépítő tanfolyam vezető, AN NailSaloon Mester Szakértő, a Szalon megálmodója, 2000 óta szépíti Vendégeit :)

Legnépszerűbb szolgáltatásunk a különleges "tojásfényű" erősített géllakk, ami nevét a teljesen egyenletes felületéről kapta. Elkészítése a leginnovatívabb technikával történik, hosszú hetekig tartós, de mégsem műköröm, hanem egy rugalmas, természetes köröm felületre modellezett építő géllakk.

Több száz géllakk szín, és megannyi díszítő elem közül válogathatsz, he ellátogatsz hozzánk. Ha nincs terved, bízd ránk magad, megtaláljuk a stílusodhoz való viseletet, ha fotóval érkezel, tudásunkhoz mérten abból a lehető legjobb másolatot készítjük el Neked :)

A vendégek megszépítése mellett, kiscsoportos és magánképzéseknek ad otthont a Szalon.

Várunk szeretettel, Nálunk pihenni, feltöltődni, szépülni :)

Assenbrenner NailSaloon & School

Műkörömépítő, és Oktatószalon Budapest 9. kerületében.

Parkolás:

A parkolás a Szalon előtt, a Vaskapu utcában, mindkét oldalon megengedett, fizetős (munkanapokon 8:00-18:00 óra között), 0904-es zónában.

 

Nyitvatartás:

Hétfő 8:00-19:00

Kedd 8:00-19:00

Szerda 8:00-19:00

Csütörtök 8:00-19:00

Péntek 8:00-19:00

Szombat 10-15:00

Előre bejelentkezés alapján :)

Egyéb:

- szike nélküli lábápolás, kézápolás mesterfokon,

BWNet Magyarország