Kóródi Nikolett - Kozmetika, Smink, Egyéb elfoglaltság (V.I.P. vendégek részére), Kézápolás, Lábápolás

Vaszil Ági Arcesztétika - 1118 Budapest, XI. kerület, Frankhegy utca 7.(Budapest)

Mobil, phone: +36203515115, GPS: 47.47024039999999 18.9993067

Online Időpontfoglalás, bejelentkezés, szépségápolás, időpont. Kóródi Nikolett - Kozmetika, Smink, Egyéb elfoglaltság (V.I.P. vendégek részére), Kézápolás, Lábápolás

Mindig is fontos volt számomra a szépség és az emberekkel való törődés,valahogy éreztem,hogy velük szeretnék foglalkozni.

 

Így indult,hogy gyógymasszőr lettem,amiben több évig tevékenykedtem,segítettem őket a relaxációban.

Nem sokkal később született két gyönyörű gyermekem.A gyerekek felnevelése után valami egész más kezdett el érdekelni a szépségiparban,ez pedig nem volt más,mint a sminkelés.

 

Imádom az önbizalommal teli,boldog ,elégedett arcokat látni a munkáim után.

Szerettem volna mélyebben elmerülni az arc szépségében,így kiváló szakemberek segítettek abban,hogy magamévá tegyem a kozmetika rejtelmeit.

 

Azóta is folyamatosan képzéseken veszek részt,hogy a vendégeimnek a legmegfelelőbb kezeléseket tudjam adni a precizitásom mellett.Ami nagyon jó,hogy Ágival hasonló személyiségek vagyunk,ezért könnyen tudunk egy célért dolgozni:ÉRTETEK!

Minden vendégünk teste és lelke a legmagasabb szolgáltatást kapja tőlünk,megújulva,kipihenten,felfrissülve,hagyja el a kozmetikát.

 

Nagy örömmel tölt el,hogy ilyen exkluzív környezetben és kiváló szakemberrel dolgozhatok együtt,mint Ági,akitől még többet tanulhatok.

 

Várlak benneteket sok-sok szeretettel és törődéssel!

 

Niki

 

 

Képesítések

kozmetikus, sminkes, gyógymasszőr

Kóródi Nikolett