Andrási Nikolett Mesterfodrász - Fodrászat Andrási Nikolett Mesterfodrász - Fodrászat

Andrási Nikolett Mesterfodrász - Fodrászat

Andrási Nikolett Mesterfodrász - 7624 Pécs, Nagy Jenő utca 8. (Il Salone)(Baranya megye)

Mobil, phone: +36703401190, GPS: 46.0749841 18.2161022

Online Időpontfoglalás, bejelentkezés, szépségápolás, időpont. Andrási Nikolett Mesterfodrász - Fodrászat

Értékelés:

5/5 - Összesen: 18 értékelés

Szalonról:

Minden kedves Vendégemnek van egy saját története, mely azzal kezdődik, hogy leül, mesél Magáról, elmondja mit szeretne, min akar változtatni, én meg legjobb tudásom szerint megvalósítom,  professzionális eszközökkel és alapanyagokkal.

 

András Nikolett vagyok Mesterfodrász.

A karrierem a pécsi Nemzeti Színházban kezdtem, ahol a művészet világában megtanultam, hogyan kell a lehető leggyorsabban a leggyönyörűbb munkát megalkotni.

Mai napig rengeteg boldog és nagyon szép Menyasszonynak segíthettem egy gyönyörű, alkalmi hajat megvalósításában élete legfontosabb napjára! Ezenkívül más fontos eseményre is.
Távozáskor elégedett mosoly volt az arcokon, ami egy Fodrásznak a legszebb kritika. A szépségen kívül professzionális tanácsaimmal is segítem a hajproblémákkal rendelkező Vendégeimet, hogy azokat minél előbb, együtt megoldjuk.

Hamar kitűztem célul, hogy a hajfestés minden fortélyát elsajátítom. Ehhez nagyon sok, neves Szakembertől tanultam,  rengeteg képzésen vettem részt, így az elmúlt évben elégedett, saját, fix Vendégkört építettem ki, amely egyre bővül!

Gyere és próbáld ki Te is milyen, amikor többet nem szeretnél fodrászt váltani! Te elmondod mit szeretnél, én meg megalkotom!
 Várlak új helyemen, a régi szakértelemmel, sok szeretettel.

Parkolás:

Nyitvatartás:

Bejelenzekzés alapjàn.

Egyéb:

-