Beniko - Beniko -

Beniko -

Beniko - 1118 Budapest, XI. kerület, Dayka Gábor utca 5.(Budapest)

Mobil, phone: +36702363344, GPS: 47.4732541 19.0181898

Online Időpontfoglalás, bejelentkezés, szépségápolás, időpont. Beniko -

Értékelés:

0/5 - Összesen: 0 értékelés

Szalonról:

Berecz Nikolett vagyok kozmetikus. 

Mottóm: Húszas éveidben bőröd olyan szép és egészséges, mint amilyennek a természet megteremtette. Harminc éves korodra olyanná válik, amilyenre az élet megformálta. Ötven évesen, pedig amilyet megkövetelsz magadnak!

A szalonkezelések megkezdése előtt, a hozzám forduló vendégek komplett bőrdiagnosztika (bőrtípus meghatározása történik). 

Legyen szó zsírosan fénylő, eltömödött pórusokról, faggyúmirigyek túlműkődéséről vagy a érzékenység mellett megjelenő vízhiányos bőrről avagy rosaceáról. 

Ezek az elváltozások erősen rontják az általános megjelenésedet. Hiszen napjainkban a megjelenés az egyik legfontosabb dolog. 

Ehhez a JANSSEN COSMETICS professzionális termékeit használom, amellyek, kizárólag természetes növényi alapanyagokból valamint gyógyszerészeti tiszasággú hatóanyagokból tevődik össze. 

Valamennyi termékében megtalálható a rövid- és hosszú láncú hialuronsav, az elasztin stimuláló peptidek, a kombucha, az e-vitamin, fokozva a kollagén és elasztin szintézist, támogatva a kötőszövet rostjait, a szerkezeti fehérjéket, valamint hogy visszanyerhesse a bőr természetes szépségét. A bőrfiatalító folyamatok felerősödnek és a bőr hidratáltsága hosszú távon javul. 

Továbbá a szalonkezelések fenntartásának érdekében az otthoni bőrápolásra is nagy hangsúly fektetek.

Ehhez személyre szabott bőrápolási protokolt állítok össze, hogy megfelelően ápold arcbőrödet otthononban is. 

Mindezt nyugodt környezetben a 1118 Budapest, Dayka Gábor utca 5-ben. 

 

Parkolás:

Közterületen a parolás ingyenes (a kozmetika utca felőli oldalán parkoló található)

Nyitvatartás:

Egyéb:

-