Biár Edina - Fodrászat

Dancsó Erika Szalon - 6600 Szentes, Kossuth utca 34.(Csongrád megye)

Mobil, phone: +36309869263, GPS: 46.65244389999999 20.2661291

Online Időpontfoglalás, bejelentkezés, szépségápolás, időpont. Biár Edina - Fodrászat

A fodrászat kisgyermekkorom óta része az életemnek. Dédapám és Nagyapám is férfi fodrászmesterek voltak. A Nagyszüleim családi házában volt kialakítva a Műhely. Nagyon szép emlékeim vannak azokból az időkből. Teljesen más világ volt még akkor... Nagyon családias légkör, jó hangulat volt jellemző az Üzletben. Nem rohantak úgy az emberek, ha volt egy jó műsor a tévében - előfordult, hogy a Vendéggel együtt még azt is megnézték.

1990-ben lettem fodrásztanuló. Az első félévben Nagyapámnál voltam gyakorlaton, Ő készített fel az első vizsgámra. Utána a női fodrászatot Presztóczki "Feribácsinál" volt szerencsém megtanulni. Nagyon sokat köszönhetek Nekik szakmailag és emberileg is. 1993-tól - az iskola befejezése óta- dolgozom a szakmában.

Nagyon szeretem a Munkám és a Vendégeimet. Boldoggá tesz, ha örömet okozhatok Nekik és elégedetten, feltöltődve távoznak a Szalonból. A Dancsó Erika Szalon megnyitása óta a Csapat tagja vagyok. Erikának köszönhetően rengeteget tanulhatok és folyamatosan fejlődhetek szakmailag. A klasszikus nőies formák állnak a legközelebb a szívemhez, melyeket a modern irányzatnak megfelelően tudok megvalósítani .

Biár Edina

 

 

Képesítések

Biár Edina

BWNet Magyarország