Szűcs Krisztián - Fodrászat

Poppaea Day Spa - 1123 Budapest, XII. kerület, Alkotás u. 55-61.(Budapest)

Mobil, phone: +36, GPS: 47.4897372 19.0239118

Online Időpontfoglalás, bejelentkezés, szépségápolás, időpont. Szűcs Krisztián - Fodrászat

Tanítva tanulni, ez a szemléletmód, ami a legnagyobb hatással volt rám eddigi pályafutásom során.

 

Már gyerekként tudtam, hogy ezzel a csodálatos szakmával szeretnék foglalkozni.  Akkor még egy oldalról láttam, hogyan is működik ez a szakma, nekem és családtagjaimnak vendégként mit is tud adni. Majd az iskolai éveim alatt oktatóim, osztálytársaim és modelljeimnek köszönhetően sikerült a fodrászatot egy olyan szemszögből megismernem, ami életcélt, hivatást és állandó motivációt adott a mindennapokban.

 

2011-ben költöztem Debrecenből Budapestre, ahol egy gyorshajvágó szalonban kezdetben fodrászként, majd vezetőfodrászként bizonyíthattam szakmai tudásomat. Itt tudatosult bennem, hogy a vendégeim maximális kiszolgálása mellett, kollegáim fejlesztése tud igazán inspirálni arra, hogy még jobb fodrász és oktató legyek.  Rengeteget foglalkoztam szervezet fejlesztéssel, csapat építéssel és még ennél is többet kollégáim oktatásával ez időszak alatt.

 

A következő állomás az életemben egy szalonhálózat szakmai vezető pozíciója volt, itt is nagy energiákat fektettem bele a szalonok szakmai fejlesztésébe a fodrászok folyamatos oktatásába, ebben hatalmas segítség volt számomra, hogy a L’Oréal egyik márkájának oktató fodrászaként sikeres vizsgatétel után egy rendszer részeként oszthattam meg felfrissült tudásomat kollégáimmal.

 

Majd jött egy új kihívás, egy szalonhálózat tulajdonosa egy igazi REDKEN fan megkeresett, hogy lennék-e a prémium szalonjainak a szakmai vezetője, szeretnék-e a világ egyik (talán a legjobb) márkájával dolgozni. Ez az utazás 4 évig tartott, majd felvértezve szakmai tapasztalatokkal, anyagismerettel, lelkesedésel egy éve már , hogy a POPPAEA DAY SPA szakmai vezetőjeként várlak szerettel egy csendes, gyönyörű szalonban, ahol minden érted van és rólad szól. 

Képesítések

Fodràsz

Szűcs Krisztián

BWNet Magyarország