Erika Kuvik - Fodrászat, Hajgyógyászat

Szabó Imre Hair & Beauty (Buda) - 1013 Budapest, I. kerület, Krisztina krt. 45.(Budapest)

Mobil, phone: +36706352226, GPS: 47.4986136 19.0279122

Online Időpontfoglalás, bejelentkezés, szépségápolás, időpont. Erika Kuvik - Fodrászat, Hajgyógyászat

2018 óta dolgozom a Szabó Imre Hair& Beauty budai szalonjában. Tanulmányaimat is itt kezdtem, a legjobbaktól tanulva, a fodrászat és a hajgyógyaszat területén is.

Megtisztelő, hogy ebben a szalonban dolgozhatok és azt csinálhatom amit igazán szeretek: széppé és egészségesé tehetem a vendégeim haját és fejbőrét.

Sajnos az emberek 70%-nak van valami fejbőr problémája és nem is tudnak róla. Számomra az a legfontosabb, hogy a fejbőrproblémával küzdő vendégeinknek megoldást tudjak nyújtani az oxigénterápia segítségével, amely alkalmazása során a tünetek megszünnek és a haj is új életre kel.

Lenyűgöző eredményeket érünk el, mint például a hajhullás megszünése, a hajritkulás megállítása, különböző eredetű fejbőrproblémák kezelése. Az eredmény minden esetben egészséges hajszálak és dúsuló hajkorona.

A hajgyógyászat mindenképpen kiemelt helyet foglal el a szívemben, de ezen kívül nagyon szeretek minden olyan munkafolyamatot, amelyben kreatívan alkothatok. Ilyenek a különböző hajfestések, hajvágások és melír technikák.

Csodaszép festésekkel és pontos vágásokkal várom sok szeretettel régi-és új női, férfi és gyermek vendégeimet! Ezen kívül várlak szeretettel oxigénes immunterápánkra, amennyiben hajhullással vagy bármilyen fejbőrproblémával küzdesz! :) 

 

 

Képesítések

Erika Kuvik

BWNet Magyarország