Tóth Ábel - Fodrászat

Brilla's Szépségszalon - 1086 Budapest, VIII. kerület, Koszorú utca 30.(Budapest)

Mobil, phone: +36307763878, GPS: 47.4896361 19.0805912

Online Időpontfoglalás, bejelentkezés, szépségápolás, időpont. Tóth Ábel - Fodrászat

Szép Napot!

Tóth Ábel vagyok, 1990. XI. 13.-án születtem Budapesten! Nagyjából 3 éves voltam, amikor anyukámat elkísértem először a fodrászához, és ez annyira maradandó élmény volt számomra, hogy már akkor eldöntöttem, hogy fodrász leszek! Sajnos az élet közbeszólt, és érettségi után a sors fintora, hogy másfelé sodort el, de legalább másban is szerezhettem tapasztalatot! 2017. októberében végeztem, a Tárnoky fodrásziskolában! 2017 októbere óta aktív is vagyok a szakmában, először egyéni vállalkozóként próbáltam egy kis ideig szerencsét, majd 2018. február 14.-én kerültem a Studio D Mester utcai szalonjába, ahol végül igazi tapasztalatot szereztem, és látható szakmai fejlődésen estem át. 2018. szeptemberében lehetőségem nyílt egy másik, cégen kívüli Schwarzkopf szalonban üzletvezetői státuszt betölteni. 2019. május közepén a sors ismét közbeszólt, és találkoztam egy oktatáson Dórival, a Studio D szalonok tulajdonosával, a többi pedig jött magától, így "hazajöttem". Most pedig egyéni vállalkozóként dolgozom egy kis szalonban!

Erősségemnek talán az elhivatottságom, a szakma iránti szerelmem és alázatom tartom! Számomra a legfontosabb az, hogy a vendég igazi mosollyal az arcán, elégedetten álljon fel a székemből, legyen szó férfi, női vagy gyermek hajról. 

Szeretem az extrémebb dolgokat is, magamat elég kreatívnak és bevállalósnak tartom.

 

Ha egy olyan fodrászra vágysz, aki a szívét-lelkét beleteszi a munkájába, ha nem csak hétköznapi hajvágást szeretnél, hanem egy élményt, akkor szeretettel várlak!

A mottóm: Nincs lehetetlen, csak tehetetlen!

 

Üdvözöl: Ábel

Képesítések

Fodrász

Tóth Ábel

BWNet Magyarország