Bella Tímea - Kozmetika, Szempilla-hosszabbítás, Masszázs, Lézeres mezoterápia

Marina Beauty Studio - 1138 Budapest, XIII. kerület, Danubius utca 4.(Budapest)

Mobil, phone: +36705600004, GPS: 47.54653649999999 19.0651472

Bella Tímea - Dr. Gódor Egészségügyi és Szépészeti Központ - 2120 Dunakeszi, Könyves Kálmán út 19(Pest megye)

Mobil, phone: +36, GPS: 47.63495200000001 19.1360243

Online Időpontfoglalás, bejelentkezés, szépségápolás, időpont. Bella Tímea - Kozmetika, Szempilla-hosszabbítás, Masszázs, Lézeres mezoterápia

Bella Tímea vagyok kozmetikus, bőrterapeuta, anti-aging specialista  és ezek mellett sminkes, szempilla stylist és masszőr is. 

Kozmetikusként már több, mint tizennyolc éve foglalkozom ezzel a gyönyörű szakmával és még mindig töretlen a lelkesedésem. A kozmetika és bőrápolás számomra egyszerre hobbi és hivatás! Segíteni, szépet alkotni, gondoskodni, kényeztetni, tanítani és örömet szerezni- ezek teszik ki a napjaimat, amiért nagyon hálás vagyok!

A tanulásból és továbbképzésekből sosem elég, hiszen eszement módon zúdítják ránk az újdonságokat a mechanikus és gépi módszereket, az innovatív anyagokat, a divatot és stílusunkat meghatározó plusz kiegészítőket és én igyekszem mindebben megmártózni, hogy vendégeimnek átadhassam azt, ami igazán nekik kell. 

Nagyon fontos számomra a pozitív kisugárzás, ami csak akkor jöhet létre, ha jól érezzük magunkat a bőrünkben. Kívülről- belülről a harmóniára törekedni, ez az én feladatom, hogy ezt megteremtsem és megmutassam a vendégeimnek! 

Fontosnak tartom, hogy mivel etetjük magunkat és a bőrünket, ugyanis nagyon nagy hatással van egyik a másikra. Kimondottan ’minden mentes’ termékeket használok, amik persze nem mentesek a high-tech hatóanyagoktól, de minden károstól igen.

Bőrgyógyász és esztétikai sebész mellett munkálkodva rálátásom nyílt a kozmetikán túli, drasztikusabb fiatalító eljárásokra is, így bátran tudom a megfelelő kezeléseket ajánlani vendégeimnek, megelőzve a plasztikát. Bőrterapeutaként végzem az esztétikai beavatkozásoknál a bőr előkezelését és utóápolását, hiszen ezzel még eredményesebbé és teljesebbé tehetjük az eljárást!

Fontosnak tartom, hogy bizonyos esetekben a bőrgyógyász vagy kozmetológussal együtt tudjunk segtíeni a vendég problémáján, így én már évek óta a Dr. Gódor Egészségügyi és Szépészeti Központ orvosaival összedolgozom, akikkel számos rendellenes esetet sikeresen megoldottunk. A legjobb érzés valakinek visszaadni az önbizalmát és látni, hogy jól érzi magát a bőrében!

Fő területem a kozmetikán belül az anti-aging, ránctalanítás, ráncmegelőző- bőrfiatalító - luxus és prémium kezelések.

Kozmetikámban várom azon kedves önmagukkal törődő vendégeimet, akiknek fontos az egészségtudatos bőrápolás, a tiszta de hatóanyagban gazdag kozmetikumok, a prevenció, az innovatív kozmetika és látványos eredmények!

Ismerj meg és kövesd be Facebook oldalamat: https://www.facebook.com/bellatimeakozmetikus/

 

A csodálatos eredményekért pedig várlak a csoportomban is: https://www.facebook.com/groups/875554250015535

 

Időpontfoglalásoddal elfogadod házirendünket, ezért kérlek olvasd el figyelmesen: https://www.marinastudio.hu/hazirend

A Marina Beauty Studioban, exkluzív, nyugodt és barátságos környezetben szakavatott munkatársaink várnak Téged, ahol általános és luxusszolgáltatásaink széles palettájából válogathatsz kedvedre. Számunkra fontos, hogy teljesen ellazulva, feltöltődve és elégedetten távozz tőlünk, ezért egyszerre csak egy vendéggel foglalkozunk! Amit még kínálunk: elérhető árak, maximális precizitás, rugalmas nyitva tartás, kezeléseink széles választéka és kombinálhatósága, folyamatos megújulás, törzsvendég program és az elmaradhatatlan havi akciók! SZOLGÁLTATÁSAINK: KOZMETIKA, FODRÁSZAT, MASSZÁZS, PEDIKŰR, MŰKÖRÖM, 3D TARTÓS MŰSZEMPILLA, TŰ NÉLKÜLI MEZOTERÁPIA, MESOFILL-R MIKROTŰS MEZOTERÁPIA; RÁDIÓFREKVENCIÁS FESZESÍTÉS ÉS ALAKFORMÁLÁS, TESTKEZELÉSEK, MANIKŰR, KÉZÁPOLÁS, LÁBÁPOLÁS, INFRASZAUNA, JÁDE KÖVES ÁGYMASSZÁZS, SMINK; HULLÁMMASSZÁZS

Képesítések

kozmetikus, bőrterapeuta, anti-aging specialista, sminkes, 3D szempilla stylist, masszőr

Smink tanfolyam, 3D szempilla továbbképzések,Elektrokozmetika: microdermabrasio, hidroabrasio, mezoterápia, rádiófrekvenciás arc- és testkezelések,Frissítő svéd masszázs,Kényeztető masszázsok: mandala, csokoládé, chi energy, színterápiás,Testkezelések: ce

Belico anti-aging specialista

Márkafüggetlen hatóanyag elemző

MesoFill-R mikrotűs mezoterápia(kollagén indukciós terápia)

Volume Lashes- Lash Artist course by Helga Halápi

Szempilla lifting

Dr. Juchheim selyemszálas lifting kezelés

Bella Tímea