Lantos Mónika - Kozmetika, Testkezelés, Sminktetoválás, Tartós szőrtelenítés, Szempilla-hosszabbítás, Lélekgyógyászat

Perfect Beauty Center - 1064 Budapest, VI. kerület, Podmaniczky utca 81. 2.em. 66-os kapucsengő(Budapest)

Mobil, phone: +36305847337, GPS: 47.514496 19.0677763

Online Időpontfoglalás, bejelentkezés, szépségápolás, időpont. Lantos Mónika - Kozmetika, Testkezelés, Sminktetoválás, Tartós szőrtelenítés, Szempilla-hosszabbítás, Lélekgyógyászat

Látogass el hozzám, ha külsőleg, ugyanakkor belsőleg is újjá szeretnél születni, mert a szÉPség valóban belülről fakad! Célom, hogy összhangba kerülj Önmagaddal a kezeléseim által. Nélkülözhetetlennek tartom a hivatásom során a szakmai-és mentális továbbképzéseket, tanfolyamokat. Nálam nagy hangsúlyt kapnak Vendégeim kérdései, kérései, élethelyzetei és arra törekszem, hogy személyre szabottan a legmegfelelőbb megoldást nyújtsam számukra. Budapesten egyetlen komplexen kozmetikai kezeléssel összefont szépítő, fiatalító Theta healing terápiával foglalkozom, amely a mély lelki szinten lévő különleges kisugárzást a felszínre hozza.

Sok évvel ezelőtt, már 16 évesen tudtam, hogy a kozmetikus szakma elsajátítása felé szeretnék majd orientálódni. A kozmetikus képzést szülőföldemtől nem messze, a Kiskunhalasi Vári Szabó István Szakközépiskola nappali tagozatán kezdtem el és egyre jobban és jobban belopta magát a szívembe ez a rendkívül nagy felelőséggel bíró terület. Az iskola befejeztével pedig hivatásommá vált és életfeladatom előszobájává, e gyönyörű kozmetikus szakma. A nagybetűs életbe lépve munkám mellett a gyógyszertári-asszisztensi szakma megszerzésével bővítettem az emberi szervezettel, az egészséges életmóddal, a bőrápolással kapcsolatos tudásom. A kozmetikai ágazatok terén nélkülözhetetlennek tartom a folyamatos fejlődést, továbbképzést. A tanfolyamok által számtalan elektrokozmetikai készülék használatát ismertem meg és sajátítottam el. A teljesség igénye nélkül ezek a következők: mikrodermabráziós-bőrmegújítás, tűs-és tű nélküli mezoterápiás, rádiófrekvenciás, LED-maszkos, Oxigénterápiás-bőrfiatalítás, kavitációs ultrahang, gépi nyirokmasszázs- végleges zsírbontás, IPL-tartós szőrtelenítés, Hyaluron- Pen- ajak-és ránc feltöltés. Továbbá a sminktetoválás művészetét szintén nagy előszeretettel gyakorlom és a műszempilla applikáció ugyancsak szerepel repertoáromban. Az évek teltével rengeteget tanultam a munkám során az emberekről és persze önmagamról, valamint gyermekkori álmom is valóra vált, mert a Vendégeim „pszichológusa” lettem a szó legnemesebb értelmében.

Négy évvel ezelőtt elsajátítottam a Reiki gyógyítást, amely az alternatív gyógyászat egyik alappillére. Továbbá a Theta healing technika, mi több az Acces bars blokk-és traumaoldó, felszabadító eljárások ismeretét tanultam ki. Az évek alatt megannyi történetet, élethelyzetet hallgattam végig és éltem át a saját életemben szintúgy. Mindent összevetve életem hivatása abszolút kiteljesedett a lélekgyógyászat és a kozmetika által.

Célom, hogy teljekörű segítséget nyújtsak és hasznos tanácsokat adjak Vendégeimnek. Hivatásom a Vendégeim elégedettsége teszi teljessé. Szakmai-és mentális felkészültségem növelése érdekében tudásom szüntelen fejlesztésére törekszem kozmetikai- érzelmi intelligencia előadások, workshoppok, tanfolyamok és továbbképzések keretein belül. A munkám sikere az emberek testi-lelki szépségének megőrzésében rejlik. Szemük örömteli csillogása az én örömöm.

Várlak sok-sok szeretettel, ha lélekgyógyász-kozmetikust keresel!

Középiskolai tanulmányaim a Kiskunfélegyházi Közgazdasági Szakgimnáziumban végeztem. A középiskola 11. osztályába lépve eldöntöttem, hogy mivel szeretnék a későbbiekben foglalkozni. Ezután a Kiskunhalasi Vári Szabó István Szakközépiskola nappali tagozatán tanultam tovább a kozmetikusi szakma megszerzésének érdekében. A képzés megkezdésével egyre jobban és jobban megtetszett ez a rendkívül nagy felelősséggel bíró terület. 

A nagybetűs életbe lépve időről-időre építettem vendégköröm. Emellett a gyógyszertári aszisztensi szakma megszerzésével bővítettem az emberi szervezettel, az egészséges életmóddal és a bőrápolással kapcsolatos tudásom.

Számomra fontos a folyamatos tanulás, amely előre visz és célt ad munkámban. Jelenleg egy krémkészítő tanfolyamon veszek részt, amellyel célom saját termékcsalád kifejlesztése.

A hagyományos kozmetikai kezeléseken belül magaménak tudhatom a roppantul kellemes kozmetikai masszázs, a testmasszázs, a nélkülözhetetlen arctisztítás, a szemöldök formázás és tartós festés, a  sminkelés  és a szőrtelenítés technikáját.   

Továbbképzések során számtalan elektrokozmetikai készülék használatát ismertem meg és sajátítottam el. Ezek a következők: mikrodermabrázió bőrcsiszoláshoz, tűs és tű nélküli mezoterápia, rádiófrekvenciás kezelés a kollagénrostok termelődésének növelése érdekében, kavitációs, ultrahangos, végleges zsírbontás, hidroabrázió, azaz gépi peelingezés, végleges szőrtelenítés, mellnövelés, oxigénterápia és tetováláseltüntetés. 

Továbbá a műszempilla applikáció is szerepel repertoáromban a 4D-stől az 5-6-7-8 D-s technikát magába foglaló Multi D-s módszerig. E legújabb technika rendkívül könnyed viseletet biztosít, a természetes hatástól egészen az extrém látványos pillákig építhetjük a szem ékszerét.

Mindemellett a sminktetoválás művészetét is nagy előszeretettel gyakorlom, immáron több technika segítségével. Vendégeim számára elérhető korunk legkedveltebb, legtermészetesebb, úgynevezett Microblading szálas szemöldök eljárása, amely géppel és kézi módszerrel is elkészíthető. A satíros szemöldök módszer is szerepel palettámon a száj- és szemkontúr tetoválás mellett.

Célom, hogy teljeskörű segítséget nyújtsak és hasznos tanácsokat adjak Vendégeimnek.  Munkámat Vendégeim elégedettsége teszi teljessé.
Szakmai felkészültségem növelése, a legújabb „trendekhez” való alkalmazkodás és a különféle igények kielégítése érdekében tudásom szüntelen fejlesztésére törekszem kozmetikai előadások, workshopok, tanfolyamok és továbbképzések keretein belül.  Az utóbbi egy évben magam is számos tanfolyamot tartottam különböző kozmetikai kezelésekről.
A szakmában eddig eltöltött évek és visszajelzések csak megerősítettek abban, hogy ezt az utat kövessem. Munkám sikere az emberek szépségének megőrzésében rejlik. Szemük örömteli csillogása az én örömöm. Kérem, tiszteljen meg bizalmával, amennyiben kozmetikus szakembert keres.

Képesítések

Sminktetoválás

Műszempilla applikáció Multi-D technikával, 4D technikával

Smink tanfolyam

Elektrokozmetika: mikrodermabrazio, tűs-és tű nélküli mezoterápia, rádiófrekvenciás arc- és testkezelések, Ipl-es szőrtelenítés, rosacea kezelés, pigmentfolt eltávolítás, nyirokmasszázs, Hyaluron Pen

Theta healing

Acces bars

Kozmetikus

Műszempilla stylist

Sminktetováló

Lélekgyógyász

Gyógyszertári asszisztens

Lantos Mónika