Molnár Melinda - Sminktetoválás, Kozmetika

Nouveau Visage Esztétikai Szépségstúdió - 2094 Nagykovácsi, Nagykovácsi Gyöngyvirág utca 9.(Pest megye)

Mobil, phone: +36, GPS: 47.5843088 18.8777992

Online Időpontfoglalás, bejelentkezés, szépségápolás, időpont. Molnár Melinda - Sminktetoválás, Kozmetika

„A szépség és az azt megtestesítő alkotás vágya elválaszthatatlan az embertől, enélkül jószerivel nem sok örömet talál a földön. Az ember megkívánja, megtalálja és befogadja a szépséget minden feltétel nélkül, csak azért, mert szépség, és áhítattal leborul előtte, nem kérdezi, mire használható és mit lehet rajta vásárolni. „

Az egyik legcsodálatosabb dolog, ha örömet adhatunk másnak és önmagunknak egyaránt. A kozmetika egy olyan terület számomra, ahol igazán kiélhetem kreativitásomat. Folyamatosan fejlesztem önmagamat a szakmában és másban egyaránt.

„A szépség és az azt megtestesítő alkotás vágya elválaszthatatlan az embertől, enélkül jószerivel nem sok örömet talál a földön. Az ember megkívánja, megtalálja és befogadja a szépséget minden feltétel nélkül, csak azért, mert szépség, és áhítattal leborul előtte, nem kérdezi, mire használható és mit lehet rajta vásárolni. „ Az egyik legcsodálatosabb dolog, ha örömet adhatunk másnak és önmagunknak egyaránt. A kozmetika egy olyan terület számomra, ahol igazán kiélhetem kreativitásomat. Folyamatosan fejlesztem tudásomat, mondhatom ki vagyok éhezve az újabb tudásra. Ezt a habitust igyekszem átadni a kedves vendégeimnek. Pécsett végeztem kozmetikai tanulmányaimat. Rendkívül jó tanároknak és mesteremnek köszönhetem az erős alap tudásomat. Azért írom, hogy alap, mert ez a szakterület folyamatos tanulást igényel, hihetetlen ütemben fejlődik a szépségipar. Immár 3 éve dolgozom az exkluzív Szabó Imre szalonok budai üzletében. Kozmetikán kívül Xtreme Lashes mester stylistként applikálom a szempillákat, sminkelek és sminktetoválást is készítek. Sminktetováló tudásomat Bartus Mártinak (smink és orvoskozmetikai tetováló) köszönhetem. Kedves kollégáimmal számos külsős munkán veszünk részt, mint fotózás, divatbemutató, rendezvények. Imádjuk a kreativitást, a lehető legtöbbet hozzuk ki magunkból. Mindig előállunk valami újdonsággal, mert mi magunk is szeretünk megújulni... Várok mindenkit sok szeretettel a gyönyörű és hatalmas kozmetikába. Referencia munkáim: Szabó Imre Hair & Beauty átváltoztatjuk programjaink, Fotózások, Esküvő classic magazin, Léber Barbara divatbemutató, Camicia by Korinna divatfotózás, B40 wok bár Kocsis Korinna modellfotózás, Musical fesztivál ( Mahó Andrea, Vermes Tímea, Koós Réka, Erdélyi Klaudia ), Deichmann, számos rendezvények, menyasszonyi sminkek.

Képesítések

Sminktetoválás, Kozmetikai továbbképzések, IPL, MesoLaser, Yag Laser

Molnár Melinda