Balogh Ádám (Master fodrász, Hajgyógyász) - Fodrászat, Hajgyógyászat

Szabó Imre Hair & Beauty (Buda) - 1013 Budapest, I. kerület, Krisztina krt. 45.(Budapest)

Mobil, phone: +36706352226, GPS: 47.498629 19.0279299

Online Időpontfoglalás, bejelentkezés, szépségápolás, időpont. Balogh Ádám (Master fodrász, Hajgyógyász) - Fodrászat, Hajgyógyászat

A kihívások mindig inspiráltak! Már kisgyermekként is olyan szakmáról álmodoztam, ahol alkothatok, ahol a bennem rejlő kreativitásomat kiélhetem, amiben önmagam lehetek. Ezért szakmám egyben a  hobbim is lett!

Fontos hogy vendégeim számára maximálisan tudjam nyújtani, amit szeretnének, vagy aki épp tanácstalan, annak egy pontosan hozzá illő frizurát tudjak alkotni, Látni azt, ahogy a Vendégeim boldogan lépnek ki az ajtón, majd elégedetten térnek vissza, számomra ez az örök cél!

Tudásomat rendszeresen szakmai továbbképzésekkel fejlesztem. Kizárólag professzionális eszközökkel és termékekkel dolgozom mert számomra a tökéletes haj nem csak egy napra szól!

Legyen szó a legújabb festési trendekről vagy a legmodernebb vágási technikáról hozzám nyugodt szívvel fordulhatsz, mert az életem a szakmám és a szakmám a hobbim ;)

Szeretnél rátalálni a stílusodra? Van egyéniséged, de szeretnéd ha tökéletesen meg is jelenne rajtad? Akkor engem keresel! Gyere és készítsük el közösen a hozzád legjobban illő frizurát!

Képesítések

Fodrász

Balogh Ádám (Master fodrász, Hajgyógyász)