Riba Patonai Éva - Fodrászat, Hajgyógyászat

Szabó Imre Hair & Beauty (Pest) - 1056 Budapest, V. kerület, Belgrád rkp. 26.(Budapest)

Mobil, phone: +36706352235, GPS: 47.4906506 19.0524481

Online Időpontfoglalás, bejelentkezés, szépségápolás, időpont. Riba Patonai Éva - Fodrászat, Hajgyógyászat

2017-tól dolgozom a Szabó Imre Szalonoknál. Habár kislányom születését követően pár évre szüneteltettem a munkát, nem volt kérdés, hogy amint tudok, a Szabó Imre Szalonokba szeretnék visszatérni és újra fogadni kedves vendégeimet. Mindig is érdekelt  a szépségipar, szeretem a szép, aprólékos, precíz munkát. Szeretem a szakmám, amivel ki tudom élni a kreativitásomat, a fantáziámat, akár egy ombre festésben vagy egy gyönyörű alkalmi frizurában. 

Hajgyógyászként sikerült a szakma igazi rejtelmeivel is megismerkednem, így vendégeim frizuráit nem csak kívülről, hanem belülről is maximálisan tudom ápolni. Sokan nem tudják, de a különböző fejbőr és hajszerkezeti problémákat, melynek valamelyik formája tízből kilenc embert érintenek, legtöbbször a hajhagymák nem megfelelő vér és oxigén ellátása okozza. 

Napról napra többet tanulok, a fejlődésemben sokat segített Szabó Imre mesterfodrász. Igyekszem mindig a maximumot nyújtani a vendégeimnek. Nagyon fontos számomra a vendégem saját egyénisége, arc karaktere és természetesen az ő elképzelése, kívánsága, hogy maximálisan elégedett legyen az eredménnyel.

Képesítések

Riba Patonai Éva