Tolnai Edina - Kozmetika

Tolnai Edina kozmetikus - KondorosiBeauty - 1116 Budapest, XI. kerület, Kondorosi út 10/B. ’A’ épület - Kondorosi lakópark(Budapest)

Mobil, phone: +36, GPS: 47.4505995 19.0409241

Online Időpontfoglalás, bejelentkezés, szépségápolás, időpont. Tolnai Edina - Kozmetika

Tolnai Edina vagyok,kozmetikus, anti-aging specialista  és svédmasszőr is. 

Kozmetikusként már több, mint húsz éve foglalkozom ezzel a gyönyörű szakmával és még mindig töretlen a lelkesedésem. A kozmetika és bőrápolás számomra egyszerre hobbi és hivatás!

Célom, hogy testileg-lelkileg feltöltődve lépj ki az ajtón bármely kezelés után. A testünkre szánt idő fontos, mert  – ha rövid időre is ,de – feledteti a múló időt. Szívesen segítek az otthoni rutin kialakításában is, mivel azt vallom, hogy a kozmetikai kezelések hatékonyságát, a bőrünknek megfelelő otthoni kozmetikumokkal fokozhatjuk, és az egészséges bőrkép eléréséhez, fenntartásához is elengedhetetlen.

Kozmetikámban várom azon kedves önmagukkal törődő vendégeimet, akiknek fontos az egészségtudatos bőrápolás, a tiszta de hatóanyagban gazdag kozmetikumok, a prevenció, az innovatív kozmetika és látványos eredmények!

Ismerj meg és kövesd be facebook oldalamat:https://www.facebook.com/kondorosi.beauty/

Képesítések

Elektrokozmetika: microdermabrasio, hidroabrasio, mezoterápia, rádiófrekvenciás arckezelés,bőrmegújító savas kezelésések

Szemöldökszervíz hennával,ayurvédikus fejmasszázs,oxygeneo kezelések

Tolnai Edina