Srej Beáta - Kézápolás, Lábápolás, Smink

Beus Nails For U - 1138 Budapest, XIII. kerület, Népfürdő utca 19/D 142. csengő(Budapest)

Mobil, phone: +36706076105, GPS: 47.5329254 19.0595142

Online Időpontfoglalás, bejelentkezés, szépségápolás, időpont. Srej Beáta - Kézápolás, Lábápolás, Smink

Kézápolóként kezdtem dolgozni 2018-ban, aminek minden percét élvezem, de a napi szalonmunka során megtapasztaltam, hogy a vendégeim számára ugyanolyan fontos az igényesen ápolt láb mint a kéz. Emiatt kezdtem el a pedikűrös szakmát is megtanulni, ami óriási szerelem lett. 

Van, aki a szépség, van aki az egészség miatt keres fel, mindkét igénynek igyekszem a lehető legjobban megfelelni, és a hozzám fordulókat tanácsokkal ellátni.

Sokan félreértelmezik a pedikűr lényegét, és csak akkor foglalkoznak a lábukkal, amikor az tavasztól őszig "látszik". A lábaink egész évben óriási igénybevételnek vannak kitéve, és bizonyos állapotok (pl.: benövésre hajlamos köröm, berepedező bőr, cukorbeteg láb) ,-folyamatos kezelést igényelnek. Hogyha csak esztétikai a kérdés, akkor is hiába a festett haj, és műköröm, ha a lábunk ápolatlan, nem ugyanaz a hatás. Tehát kulcsszó: a rendszeresség!

Szakmai tanfolyamokkal, és továbbképzésekkel igyekszem folyamatosan bővíteni a lehetséges megoldások listáját, és a díszítési technikákat. 

Hölgyeket, Urakat egyaránt kezelek, hiszen az ápolt, egészséges kéz és láb nemcsak a hölgyek sajátja, és ennyi "Én időt" mindenki megérdemel!

Előzetes bejelentkezés után várlak sok szeretettel a 13. kerületben. 

 

Fizetési lehetőségek:

Készpénz és átutalás.

Parkolás kód: 0138

 

Srej Bea

Okleveles Kéz-és lábápoló

+3670/60-76-105

Képesítések

Körömprotézis építése

Díszítési technikák

Callux pedikűr

Okleveles lábápoló

Okleveles kézápoló

Srej Beáta