Srej Beáta - Lábápolás, Kézápolás

Masters Beauty Szalon - 1133 Budapest, XIII. kerület, Váci út 94.(Budapest)

Mobil, phone: +36703612311, GPS: 47.5289898 19.0647499

Online Időpontfoglalás, bejelentkezés, szépségápolás, időpont. Srej Beáta - Lábápolás, Kézápolás

Kézápolóként kezdtem dolgozni 6 évvel ezelőtt, aminek minden percét élvezem, de a napi szalonmunka során megtapasztaltam, hogy a vendégeim számára ugyanolyan fontos az igényesen ápolt láb mint a kéz. Emiatt kezdtem el a pedikűrös szakmát is megtanulni, ami óriási szerelem lett.  

Van aki a szépség, van aki az egészség miatt keres fel, mindkét igénynek igyekszem a lehető legjobban megfelelni, és a hozzám fordulókat tanácsokkal ellátni.

Sokan félreértelmezik a pedikűr lényegét, és csak akkor foglalkoznak a lábukkal, amikor az tavasztól őszig "látszik". Pedig a lábaink egész évben óriási igénybevételnek vannak kitéve, és bizonyos állapotok(mint pl benövésre hajlamos köröm, berepedő bőr, cukorbeteg láb) folyamatos kezelést igényelnek. Ha csak esztétikai a kérdés, akkor is hiába a festett haj, és műköröm, ha a lábunk ápolatlan, nem ugyanaz a hatás, na. Tehát kulcsszó, a rendszeresség! Szakmai tanfolyamokkal, és továbbképzésekkel igyekszem folyamatosan bővíteni a lehetséges megoldások listáját, és a díszítési technikákat. 

Hölgyeket, Urakat egyaránt kezelek, hiszen az ápolt, egészséges kéz és láb nemcsak a hölgyek sajátja, és ennyi énidőt mindenki megérdemel.

Előzetes bejelentkezés után várlak sok szeretettel a 13. kerületben.

Srej Bea

Okleveles Kéz-és lábápoló

Képesítések

Körömprotézis építése

Díszítési technikák

Callux pedikűr

Okleveles lábápoló

Okleveles kézápoló

Srej Beáta