Nyári-Bruchmann Lili - Kozmetika

Skindividum Dermacare Kozmetika - 1071 Budapest, VII. kerület, Peterdy utca 36.(Budapest)

Mobil, phone: +36307371237, GPS: 47.5085084 19.0822194

Online Időpontfoglalás, bejelentkezés, szépségápolás, időpont. Nyári-Bruchmann Lili - Kozmetika

Nyári-Bruchmann Lili vagyok, kozmetikus és bőrápolási rutin mentor. Engedd meg, hogy dekódoljam a bőröd, és a következő szintre emeljem a bőrápolási rutinodat!

Miért szeretnek a vendégek hozzám járni? Mert otthoni bőrápolási rutinjukkal összhangban, kozmetikai arckezeléseimmel komplexen kezelem a bőrüket. A legtöbb nő az otthoni bőrápolás terén is útmutatást igényel. Így közösen valóban látványos és tartós bőrképjavulást tudunk elérni.

High-tech, bőrbarát és bőrazonos termékekkel dolgozom, amelyek azonnali hatékonysággal működnek és tartós látványt biztosítanak (Belico Derma Concept). Nagy szeretettel várlak akkor is, ha csak alkalmi jelleggel vennél igénybe bőrfeltöltő kezeléseket, de szívesen kidolgozok Neked egy személyre szabott, komplex, problémamegoldó kezelési kúrát is!

A kedvenc kezeléseim közé tartozik a gyengéd arctisztítás, a savas kezelések (AHA, BHA, PHA), a mikro- és nanotűs kezelések, a skin booster anti-aging kezelések és a MicrosonPen HIFU kezelés.

Ha pedig problémás bőrrel (akné, pigmentfoltok, érzékenység) rendelkezel és az otthoni bőrápolási rutinod terén is igényelsz segítséget, szeretettel várlak a Skincare Mentor programomban!

Képesítések

Expert of Belico Derma Concept - A Belico Biotech bőrfiatalító és bőrépítő arckezelések és a professzionális otthoni bőrápolás szakértője.

London Beauty Pro. - Szempilla lifting tanfolyam

Eunsung MicrosonPen HIFU kezelési protokoll

Kozmetikus

Nyári-Bruchmann Lili