Hegedüs Alexandra - Fodrászat, Hajgyógyászat

Ízisz Beauty - 2943 Bábolna, Kereskedő Udvar 9(Komárom-Esztergom megye)

Mobil, phone: +36204958402, GPS: 47.6412136 17.9787811

Online Időpontfoglalás, bejelentkezés, szépségápolás, időpont. Hegedüs Alexandra - Fodrászat, Hajgyógyászat

Sziasztok!!! Hegedüs Alexandra vagyok fodrász, hajgyógyász.

Naturique Termékkekkel dolgozom és Oxigénterápiával foglalkozom, erről szeretnék veletek megosztani egy két dolgot.

„Számomra fontos, hogy milyen termékekkel dolgozok és a Natulique által végre lehetőségem nyílt jó minőségű organikus, kemikáliamentes terméket használni. 100% őszfedés, gyönyörű színek, ragyogó fény a hajnak. Ha te is inkább az organikus termékeket és a természetességet választanád, várlak szalonomban!

“Én mért választottam az Oxygeni Hair -t ? Manapság annyi kemikáliát be viszünk a szervezetünkbe hogy nem is gondolunk rá hogy milyen következményei is lehetnek . Oxygeni Hair termékek természetes hatóanyagokból készültek. A pályafutásom során sok hajgyógyászati problémával küzdő emberrel találkoztam akiknek sajnos nem tudtam segíteni . És nagyon örültem amikor tudomást szereztem erről a kezelésről és a hatékonyságáról.

Az oxigénterápiás kezelés megoldást nyújt zsíros, száraz, korpás fejbőr, hormonális hajhullásra egyaránt és még sok más hajgyógyászati problémára. A vendégeim a kezelés előtt általában szkeptikusak de a kezelés után mindent elárul az önfelet mosolyuk és ez megér minden egyes munkával eltöltött időt számomra.”

 

 

 

 

 

Képesítések

Hegedüs Alexandra