Mircse Anna Bella (Top stylist fodrász, Hajgyógyász) - Fodrászat, Hajgyógyászat

Szabó Imre Hair & Beauty (Budaörs) - 2040 Budaörs, Felsőhatár utca 1(Pest megye)

Mobil, phone: +36703240101, GPS: 47.4631956 18.9814426

Online Időpontfoglalás, bejelentkezés, szépségápolás, időpont. Mircse Anna Bella (Top stylist fodrász, Hajgyógyász) - Fodrászat, Hajgyógyászat

Sziasztok!

Bella vagyok több mint 2 éve fodrász. A fodrásziskola után rögtön elhelyezkedtem a szakmában, szerettem volna minél többet fejlődni, így találtam rá a Szabó Imre Hair and Beauty-ra, ahol félévet töltöttem el a karrier programjukban. Ez idő alatt nemcsak, mint fodrász fejlődhettem, hanem megtanultam a hajgyógyászatot is. A megszerzett tudással, amit folyamatosan fejlesztek teljeskörüen ki tudom szolgálni a vendégeimet, akik küzdenek valamilyen fejbőr problémával!

Nem szeretem a monoton dolgokat és az állandóságot, ezért is szerettem bele a szakmába, mert mindennap valami újat és mást alkothatok.

Várok mindenkit sok szeretettel, a budaörsi szalonban. :)

Sziasztok!

Bella vagyok, több mint 2 éve fodrász. A fodrásziskola után elkezdtem a szakmában a dolgozni, kerestem a fejlődési lehetőségeket, így találtam rá a Szabó Imre szalonra, ahol eltölthettem félévet mint karrierista, így fejlesztve magam.

Nem szeretem a monoton dolgokat és az állandóságot, ezért is nagy szerelmem a szakmám, mert mindig mást és valami újat alkothatok. Számomra a legnagyobb öröm, ha a vendég elégedetten és boldogan távozik.

Sok szeretettel várok mindenkit, aki szépülne. :)

Képesítések

Mircse  Anna Bella (Top stylist fodrász, Hajgyógyász)