Bajkai-Hank Lídia - Fodrászat

Hajas Szalon (Retek u.) - 1024 Budapest, II. kerület, Retek u. 12(Budapest)

Mobil, phone: +3613150389, GPS: 47.5081681 19.0247035

Online Időpontfoglalás, bejelentkezés, szépségápolás, időpont. Bajkai-Hank Lídia - Fodrászat

Bajkai-Hank Lídia vagyok, 2007 nyarán csatlakoztam a Hajas Szalonok csapatához. 2007-2009ig az Erzsébet téri Hajas Szalonban voltam tanuló. 2009ben sikeres szakmunkás vizsgát tettem. 2009ben Hajas László megnyitotta a Budai Szalont, azóta ebben a Szalonban dolgozom. A hosszú évek alatt számos tévè műsorokban vettem részt Hajas László mellett fodrászként. Kezdtem az RTL klub reggeli műsorában, utána jött az X Faktor, Csillag születik. Később a TV2 csatornán folytattam a Jóban Rosszban sorozatban. Dolgoztam a Magyarország Szépe produkción, a Virtuózok tehetségkutató műsorban. Rengeteg bemutatón volt lehetőségünk részt venni. (Daalarna és a Zoób Kati bemutatók) Életem egyik legmeghatározóbb Haj Show bemutatója a Rock'n'folk volt, amikor még tanuló voltam és a Hajas László megkért Engem és az 

Ikertestvéremet, hogy menjünk el segíteni neki erre a bemutatóra, lássunk bele mélyebben ebbe a szakmába és, hogy milyen háttér munka folyik egy ekkora show előkèszületei alatt. Ezért a mai napig hálás vagyok neki!!!! :) 

Nagyon sok továbbképzésen részt vettem 2009óta és azóta is sokszor elmegyek a L'Oreal Akadèmiàra képzésekre, mert mindig tudunk újat tanulni. Festés technikàkról, hajvàgàsokról. Nagyon szeretek a Vendègeimmel törődni, beszélgetni, hogy megismerjem Őket. :)

Remélem még nagyon sokáig ennek a Csapatnak a tagja leszek! :)

Képesítések

Bajkai-Hank Lídia