Toldi Dóra - Kozmetika, Sminktetoválás

Masters Beauty Szalon - 1133 Budapest, XIII. kerület, Váci út 94.(Budapest)

Mobil, phone: +36703612311, GPS: 47.5289898 19.0647499

Online Időpontfoglalás, bejelentkezés, szépségápolás, időpont. Toldi Dóra - Kozmetika, Sminktetoválás

15éve dolgozom kozmetikusként, soha nem is akartam mással foglalkozni. Hiszem hogy ez egy abszolút segítő szakma, amelyben a vendégek bizalommal fordulnak hozzánk a problémájukkal, és nekünk ezt a bizalmat minden egyes alkalommal meg kell szolgálnunk. Kimondottan inspirál a problémás bőrök rendbetétele, vagy amikor a lelket is próbáljuk gyógyítani, hogy a bőr is gyógyulni tudjon. A hagyományos kozmetikán kívül, szempillaépítéssel, és sminktetoválással foglalkozom. Igyekszem minden hozzám forduló vendéget maximális szakmai felkészültséggel, empátiával és holisztikus kezelési módszerekkel fogadni. Kozmetikus tanulók képzésével 5 éve foglalkozom, a hozzám érkező vendégek találkozhatnak is a tanulóimmal. Természetesen van rá lehetőség, hogy jelezd felém, ha nem szeretnéd, hogy a kezelésed alatt bent legyen a tanuló, de szívből köszönjük ha Te is hozzájárulsz ahhoz, hogy a jövőben is magasan képzett szakembereket tudj majd felkeresni. :)

15éve dolgozom kozmetikusként, soha nem is akartam mással foglalkozni. Hiszem hogy ez egy abszolút segítő szakma, ahol a vendégeink bizalommal , segítségért fodulnak hozzánk, és nekünk ezt a bizalmat minden egyes alkalommal meg kell szolgálnunk. Kimondottan inspirálnak a probléma megoldó arckezelések, igyekszem a lehető legnagyobb empátiával és szakértelemmel, és holisztikus szemlélettel fordulni a hozzám érkezőkhöz. A hagyományos kozmetikán kívül, szempilla építéssel, és sminktetoválással foglalkozom. Kozmetikus tanulók képzésével 5 éve foglalkozom, tanulóimmal a vendégeink is találkozhatnak a kozmetikában. Természetesen van lehetőség arra, hogy jelezd felém, amennyiben nem szeretnéd hogy tanuló tartózkodjon a kezelőben amíg veled foglalkozunk, de köszönjük ha te is segítesz nekünk abban, hogy a jövőben is sok , jól képzett szakembert tudj felkeresni.

15éve dolgozom kozmetikusként, soha nem is akartam mással foglalkozni. Hiszem hogy ez egy abszolút segítő szakma, ahol a vendégeink bizalommal , segítségért fodulnak hozzánk, és nekünk ezt a bizalmat minden egyes alkalommal meg kell szolgálnunk. Kimondottan inspirálnak a probléma megoldó arckezelések, igyekszem a lehető legnagyobb empátiával és szakértelemmel, és holisztikus szemlélettel fordulni a hozzám érkezőkhöz. A hagyományos kozmetikán kívül, szempilla építéssel, és sminktetoválással foglalkozom. Kozmetikus tanulók képzésével 5 éve foglalkozom, tanulóimmal a vendégeink is találkozhatnak a kozmetikában. Természetesen van lehetőség arra, hogy jelezd felém, amennyiben nem szeretnéd hogy tanuló tartózkodjon a kezelőben amíg veled foglalkozom, de köszönjük ha te is segítesz nekünk abban, hogy a jövőben is sok , jól képzett szakembert tudj majd felkeresni.

Képesítések

Adrienne Feller okleveles szépségterapeuta

Bielenda protokoll szerinti kozmetikus

Charlotte Meentzen kozmetikus

Diagnosztika mesterfokon

Adrienne Feller up&up masszázstechnika

Adrienne Feller stimulenne masszázstechnika

INCI hatóanyag elemzés

Bőrállapotok és kezelésük a kozmetikában továbbképzés

Kozmetikus mester, sminkes, szépségterapeuta

Toldi Dóra