Jánosi Annamária - Szempilla-hosszabbítás, Kozmetika, Wax hölgyek, Wax urak

Jánosi Annamária Kozmetikus - 1065 Budapest, VI. kerület, Podmaniczky utca 21. (Hajsza Szalon)(Budapest)

Mobil, phone: +36304625276, GPS: 47.5082823 19.0574266

Online Időpontfoglalás, bejelentkezés, szépségápolás, időpont. Jánosi Annamária - Szempilla-hosszabbítás, Kozmetika, Wax hölgyek, Wax urak

Gyermekkori álmom volt kozmetikussá válni, ez az álmom 2012-ben vált valósággá. Pályafutásomat a belvárosban kezdtem, és azóta is Budapest szívében dolgozom. Szerencsésnek érzem magam, hogy minden nap azzal foglalkozhatok, ami egyben a hobbim is és szeretettel tudom csinálni.
Számomra egyértelmű volt termékválasztáskor a BABOR. A megjelenésük, profizmusuk lenyűgöz a mai napig! Emlékszem, amikor először próbáltam, már akkor is tudtam, hogy ennek az exklúzív és modern csapatnak a részese szeretnék lenni. Életem egyik legjobb döntése volt!


Imádom, hogy folyamatosan megújulnak, náluk a fejlődés természetes, ahogy számomra is. Folyamatos továbbképzések, új hatóanyagok és termékek segítik a munkámat, hogy vendégeim számára mindig a legújabb bőrápolási eszközöket és termékeket tudjam megmutatni. A magunkra fordított minőségi idő, töltődés, kikapcsolódás és relaxáció olyan plusz energiákat tud adni, amire mindenkinek szüksége van, ami testileg-lelkileg vértez fel a rendszeres stresszel járó mindennapi életben.

A mai rohanó világban egy sikeres, kiegyensúlyozott Nő számára fontos, hogy Önmagának éppúgy megadja azt a figyelmet és törődést, mint amit szerettei számára is nyújtani tud. A kozmetikai kezelésekre szánt idő fontos és szükséges, hiszen a kezelések és szépészeti eljárások hozzásegítik a nőket az önbizalommal teli élethez és az egészséghez.

Ne félj megadni magadnak a törődést, testi-lelki szinten!

Képesítések

Doctor Babor

Doctor Babor Pro

Doctor Babor és Pro masterclass

Babor HSR Lifting

Babor Reversive

Babor Alaptanfolyam

Kozmetikus

Szempilla Stylist

Jánosi Annamária