Kissné Mester Zsófia - Kozmetika, Egyéb elfoglaltság (V.I.P. vendégek részére)

Skin Center Tata - 2890 Tata, Ady Endre út 4.(Komárom-Esztergom megye)

Mobil, phone: +36307469220, GPS: 47.6514095 18.3252112

Online Időpontfoglalás, bejelentkezés, szépségápolás, időpont. Kissné Mester Zsófia - Kozmetika, Egyéb elfoglaltság (V.I.P. vendégek részére)

Már kislány koromban ott ültem bőrgyógyász édesanyám rendelőjében, pecsételtem a receptet, nyomkodtam a kartonozót és közben figyeltem hogyan gyógyítja a betegeket. Hogyan hallgatja meg a problémájukat, hogyan magyarázza el, mivel tudna segíteni, hogy választja ki a megfelelő hatóanyagokat.

Mikor nagyobb lettem elkísértem a kongresszusokra és mindig együtt bogarásztuk át a cégek által adott mintákat, hogy vajon mire jók.

Kisebb kitérő után 2010-ben kozmetikus lettem, és mivel ebbe nőttem bele, én is gyógyítani szerettem volna. Ebben lett tökéletes társam az Image Skincare, amivel a kezdetektől fogva dolgozom. Büszke vagyok rá, hogy én is 12 éve gyógyítom a vendégek bőrét, azokét is akik már feladni kezdték, hogy megtalálják a megoldást a problémájukra.
2020-ban vásárolt SECRET RF rádiófrekvenciás mikrotűs gépem lehetőséget ad olyan területek és problémák kezelésére is, amire előtte nem volt lehetőségem. Ilyen például a szemhéjak feszesítése, a karikás szem kezelése, a heges bőr rejuvenálása, vagy a striák halványítása.

 

Képesítések

Kissné Mester Zsófia