REDKEN Fodrász: SPIRIT SHAPE Hair & Beauty - Szűcs Krisztián -

L'Oréal Akadémia - 1023 Budapest, II. kerület, Árpád fejedelem útja 26.(Budapest)

Mobil, phone: +36302125268, GPS: 47.5239881 19.0381372

Online Időpontfoglalás, bejelentkezés, szépségápolás, időpont. REDKEN Fodrász: SPIRIT SHAPE Hair & Beauty - Szűcs Krisztián -

Szücs Krisztián vagyok a SPIRITSHAPE szakmai vezetője, több mint 10 éve dolgozom a szakmában, iskolai tanulmányaimat Debrecenben végeztem. Már gyermekkorom óta fodrász szerettem volna lenni, megfogott a szépségszalonok hangulata ès az érzés, hogy a munkám által segíteni tudok az embereknek, hogy magabiztosabbnak ès  mèg szebbnek érezzék magukat. Oktatóim között szerepeltek mester fodrászok, elméleti szakoktatók,  országhatáron innen és túl. Az ő inspirálásuk miatt, több hazai versenyen is megmérettem magam, szám szerint hat alkalommal melyből ötször állhattam a dobogó legfelső fokán. Jelenleg 11 éve élek Budapesten, fejlődési lehetőség és a város sokszínűsége volt vonzó számomra.  Először egy kisebb szalonhálózatban dolgoztam közel három évig ahol kezdetben, mint fodrász majd vezető fodrászként is kipróbálhattam magam. Később  egy szépségszalon franchise irányításában, fejlesztésében segédkeztem. Majd 6 évvel  ezelőtt, lehetőséget kaptam szakmai vezetőként Magyarország első REDKEN szalonjában, ez alatt az idő alatt a teljes ismeretet szereztem erről a fantasztikus márkáról. Ezzel a tudással felvértezve, valamint újabb ismeretekkel kiegészülve, idén februárban nyitotta meg kapuit a SpiriShape Hair&Beauty ahol szakmai vezetőként  célom, tovább adjam és fejlesszem
azt a rengeteg pozitív energiát és tudást, amit a vendégeimtől és oktatóimtól valamint kollégáimtól egyaránt kaptam.

Testi és lelki feltöltődés exkluzív környezetben

A hely, ami csak Rólad szól.

Exkluzív budai környezetben, kiemelkedően magas színvonalú és széleskörű szolgáltatásaival várja szalonunk a szépülni, sportolni vágyó vendégeket.

A SpiritShape középpontjában az egészség, a szépség, a lélek és a test egyensúlyának megteremtése áll.  

Szőkehaj specialista mester fodrászunk által vezetett fodrászatunkkal, infra Bodyshape géppel, vibrotalpas, kollagén terápiás szoláriummal, minőségi manikűr és pedikűr szolgáltatásokkal és kozmetikai kezelésekkel várjuk vendégeinket Budán, a XII. kerületben elegáns és privát környezetben!

Szőkehaj specialista mesterfodrászunk által vezetett fodrászatunk szeretettel várja régi és új vendégeit, legyen szó hajkezelésről, festésről vagy akár alkalmi frizuráról. Szalonunkban kizárólag prémium minőségű REDKEN, Kérastase és Moroccanoil hajkozmetikai alapanyagokkal dolgozunk.

Szolgáltatásaink a testi-lelki feltöltődést biztosítják.Profi csapatunk arra törekszik, hogy minden vendégünk igényét maximálisan kielégítse, megvalósítsa.

Képesítések

REDKEN Fodrász: SPIRIT SHAPE Hair & Beauty -  Szűcs Krisztián