REDKEN Fodrász: CSÁSZÁR HAIR NYC. Redken Beauty & Barber Salon - Császár Dániel -

L'Oréal Akadémia - 1023 Budapest, II. kerület, Árpád fejedelem útja 26.(Budapest)

Mobil, phone: +36302125268, GPS: 47.5239881 19.0381372

Online Időpontfoglalás, bejelentkezés, szépségápolás, időpont. REDKEN Fodrász: CSÁSZÁR HAIR NYC. Redken Beauty & Barber Salon - Császár Dániel -

Környezettudatosság, magas minőség és lendület!

Néhány éve, amikor megismertem a Redkent, teljesen magával ragadott a csodás New York-i hangulata. Olajbázisú, 3 dimenziós, protein technológiás hajfestékeivel egyedülálló Magyarországon. Ammónia-, parabén-, szulfát- és állatkísérlet-mentes is, flakonjai újrahasznosítottak, sőt a tervezők a szabadalom mellé vegán otthoni hajápoló termékcsaládot is létrehoztak.

A női hajfestések, színezések, hajvágások, hajszerkezet újjáépítések mellett fő szakterületeim a különböző Balayage technikák és korrekciós hajfestések (foltos/elrontott hajszínek javítása), illetve a férfi hajvágás, szakállápolás és minden, ami a Barber szakmához tartozik.

A személyre szabott kreatív alkotásban hiszek és abban, hogy a fodrászat egyik legfontosabb eleme a hajápolás. Érdemes tudatosan kiválasztani és összeállítani a hajszerkezetünknek legmegfelelőbb termékeket, ebben pedig elsősorban mi tudunk segíteni!

Képesítések

REDKEN Fodrász: CSÁSZÁR HAIR NYC. Redken Beauty & Barber Salon  - Császár Dániel